civic 1.4 is 0 #1 Публикувано 6 Март, 2010 Здравейте отновоКупих Honda Civic 1.4 is 90к.с.1999г.Сега ми предстои смяна на мсала,филтри,ремъци и ролки.Бихте ли ме посъветвали какво масло и каква марка да избера и също така и за другите консумативи.Ще се радвам да получа полезна информация и за други неща свързани с този автомобил.Благодаря Ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 6 Март, 2010 Ами честито колега.Оправи си профила, че на него все още караш VW А както първата ти тема за мнението, използвай търсачката. Има сигурно десетки теми по този въпрос. На всичките ти въпроси е отговорено многократно, просто ползвай търсачката и почети малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #3 Отговорено 6 Март, 2010 (Редактирано) Честито колега, попълни си профила, а за въпросите ти, най - добре ползвай търсачката, има отговори, повече отколкото се сещаш!п.п. колегата ме е изпреварил! Редактирано 6 Март, 2010 от BLEIN MONO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 6 Март, 2010 Добре дошъл в клуба!Относно масло(най-прясната тема ) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45495Относно ремъци, ролки, филтри и т.н.(дори масло)http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40389И както казаха колегите преди мен - ползвай търсачката и напиши от къде си в профила,за да могат да те упътват колегите без да те питат всеки път от къде си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #5 Отговорено 6 Март, 2010 И да не забравш да пуснеш 1-2 снимки на новата придобивка.Добре дошъл в клуба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #6 Отговорено 6 Март, 2010 (Редактирано) Честито КолегаСъс здраве да си я караш, и много безаварийни километри Филтрите може да са всякакви, които стават за модела, а маслото Синтетично или Полусинтетично 10W40.Поздрави Редактирано 6 Март, 2010 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladislavski 0 #7 Отговорено 6 Март, 2010 Честито колега и много безаварийни км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #8 Отговорено 7 Март, 2010 Честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове