Jump to content
Guest atanasbe

ко ша кажете за 4 полюсни свещти

Recommended Posts

Guest atanasbe

ко ша кажете за 4 полюсни свещти викам да и сложа такива кво ша кажете Бош

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Според мен просто няма смисъл...освен за лично удовлетворение ;) Когато я купих Хондата беше с обикновени еднополюсни NGK. Сложих и четириполюсни Beru и ако трябва да съм честен разлика не усетих. Ако наистина държиш колцата ти да е с хубави свещи....си поръчай/купи еднополюсни (май бяха) NGK от Проспийд...иридиеви мисля бяха ако не ме лъже паметта. Парчето струваше около 25лв....аз смятам да махна Beru-то и да и сложа такива на моята палавница. По принцип четириполюсните дават по добра искра ама..... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND

И аз знам ,че NGK са най-добрите свещи.С такива бош с 4 електрода съм карал,добре се държат,но поне аз каквото знам е че 4 електрода са с цел когато единия електрод се скъси от работа/намалее/и започне да прави по-лош "контакт" с анода,т.е искрата се криви и не е оптимална за горивния процес,анода започва да контактува със следващия здрав електрод,а не контактува с 4-те едновременно,както някои си мислят/та така подобрява горенето и живота на свещта/.та значи моите бош издържаха към 35-40000км..,/но ми казаха ,че бош не понася добре на японските коли/,та затова сложих DENSO,но не са добри--нестабилни обороти,по-тромаво ускорение/за моята кола говоря/,и на 15000км. едната по студовете спря да работи,махнах ги и сложих CHAMPION от вносителя "руди" и колата заспа с тях,много съм доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

викам да и сложа такива кво ша кажете Бош

<{POST_SNAPBACK}>

Избери и си слагай ето такива и въобще не си мисли и за други:

Свещи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

викам да и сложа такива кво ша кажете Бош

<{POST_SNAPBACK}>

Избери и си слагай ето такива и въобще не си мисли и за други:

Свещи

<{POST_SNAPBACK}>

добре де искам да попитам каква е разликата в тези свещи от проспиид....освен цената и там номера им????....има ли значение кои ще са???? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Akebono

NGK са най-добрите, само да са произведени в Япония. Тия дето ги правят в Гърция са боклук. От друга страна : "In 1902 Bosch patented the high-voltage magneto and the spark plug." :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

а за дензо? не си ли мислил аз я сложих и сега съм много доволен хем си сложих обикновенна от 9лв!!!!!!!!! карал съм с бош 4ката изядах ги полюсите като топла бани4ка! колата ми доиде с беру небяха зле! но от дензо сякаш наи ми лепнаха на колицата а и върви мн прили4но

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

NGK са най-добрите, само да са произведени в Япония. Тия дето ги правят в Гърция са боклук. От друга страна : "In 1902 Bosch patented the high-voltage magneto and the spark plug." :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ще се радвам ако ми покажеш магазин в Бъглария който продава Ен Ге Ка произведен в Япония :P Защото аз си купих от Германия ( Хонда сервиз ) овигинални Ен Ге Ка произведени във Франция :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ще се радвам ако ми покажеш магазин в Бъглария който продава Ен Ге Ка произведен в Япония :P Защото аз си купих от Германия ( Хонда сервиз ) овигинални Ен Ге Ка произведени във Франция  :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

Има японски в AUTO HELP , магазина се намира на Черни връх срещу завод Витоша. Сравнително близо е до магазина на Rossignol , от същата страна.

Ако не се сещаш ... по-грубо като отсечка е между кръстовището Черни връх със Сребърна и със Никола Въцаров.

http://www.bgmaps.com/services/links/links...e689c4985693951

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Ако искате хубави свещи - DENSO IRIDIUM POWER - това е свеща , дава много яка искра - около 2300 драдуса е температурата и , за сравнение платинената има около 1800 градуса. Много тънък електрод , по-дълъг живот , имат стабилен работен процес независимо дали са нови или идва време за смяна / т.е са минали доста км./ . Да не говорим , че повечето производители взеха да слагат на новите модели точно такива сещи за първоначално вграждане.Ако някой иска да пита нека ми пише на : adventurecarbg@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами аз ще питам - за каква цена говирим на това Иридиево Денсо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ами аз ще питам - за каква цена говирим на това Иридиево Денсо?

<{POST_SNAPBACK}>

Има6е тема на скоро в купува продава 28 кинта на бройка :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ще се радвам ако ми покажеш магазин в Бъглария който продава Ен Ге Ка произведен в Япония :P Защото аз си купих от Германия ( Хонда сервиз ) овигинални Ен Ге Ка произведени във Франция  :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами аз си взех Японски.....все още се намират тук там.От тия френските с 2 Хонди вече се изгаврихме...не им понася :P Другите Японски марки нямат проблеми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

единствено NGK ми издържана 90 х.км. :dry: без никакви ядове :P - та праи си сметка кво да си купиш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

моите НСК ги смених някъде към 150.000 км, почти без електрод бяха останали и си работеха безупречно!!! Още си ги пазя, доказа се по инициалите че са оригиналните, защото с този индекс само в завода ги слагали и не се разпространяват в търговската мрежа това го разбрах, понеже се амбицирах и 2 седмици търсих точно такива, но нейсе. Сега съм вече 20-30000км с най-обикновени и евтини НСК за около 20лв комплекта и пак няма проблеми. Това е марката :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

за сега тия бош се справят добре като се скапат може да си взема тия от про спид

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Това е точното мнение за свещите.Бравос.......Само японски свещи им понасят на Хондите.Какъв Бош,какви Шампиони ви подгониха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Бях взел такива свещи Бош и майстора каза да ги хвърля в кофата за боклук :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Аз ли съм единствения, който няма проблеми с Бош?!? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Не колега,ти си единствения който си мисли че няма проблеми с Бош.Сложи си японски свещи и ще се чудиш това твойта кола ли беше.....!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Колега, ако си единствения без проблеми с БОШ имаш пълното право да се чувстваш късметлия в тоя живот. Демек - пускай тото. На 2 хонди съм свидетел как се махат стари и видимо употребявани свещи и се заменят с нови БОШ. Ефекта е поразителен. Може би само ако бяха без свещи щяха да работят по-зле. Иа софтуера и литературата за автомобили има марки и модели на свещите, които се препоръчват. Понякога е добре да се чете. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...