Jump to content
Guest slus4o

40 коня напред!

Recommended Posts

Guest slus4o

Преглед на печата, да отгатнем ли какъв е двигателя на котенцето К Л И Ка най обичам прослувутия 1.4 на 5 генерация а вие :rolleyes:К Л И Кмежду впрочем имали сивици с бордови компютри или и това е мит като ксеноновите фарове а ето ви и бонус един голям майтап К Л И К

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

а най обичам прослувутия 1.4 на 5 генерация а вие  К Л И К

....в тая обява какъв проблем виждаш ;) ..ако е това че е написал 1.4 той реално мотора е 1393 куб...не знам защо го водят 1.3 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

На т'ва последното - хипер, супер, ултра униката - много му ходят джантите от Рекорд:rolleyes:;):lol: Е, предполагам, че и те са поне 5-6 000 лв, да допълват цената, че лесно ли се оправдават 12 500лв за 5 ген.:lol:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

никои да не си купува кола от врачани големи са мошенници :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

шшшшт :dry: единия модератор е от там :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

а най обичам прослувутия 1.4 на 5 генерация а вие  К Л И К

....в тая обява какъв проблем виждаш :P ..ако е това че е написал 1.4 той реално мотора е 1393 куб...не знам защо го водят 1.3 :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

доколкото и аз знам 5 ген 1.4 няма(освен fastback) ама тук става въпрос за хеч.

ЕГ3 е 1343 кубика,а вече 6 ген. 1.4 са по 1393.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

ЕГ3 е 1343 кубика,а вече 6 ген. 1.4 са по 1393.

Прав си ! грешно съм написал 1393... :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

5-та генерация 1.4 90 коня мисля , че пак се водеше ИМА :P Друг е въпроса дали оня е излъгал , разликата е , че едното е карбураторче , а другото инжекцион ( и то май фулл :dry: ) ако не греша

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

5-та генерация 1.4 90 коня мисля , че пак се водеше ИМА  :P  Друг е въпроса дали оня е излъгал , разликата е , че едното е карбураторче , а другото инжекцион ( и то май фулл  :dry:  ) ако не греша

<{POST_SNAPBACK}>

Аз лично досега такова животно не съм виждал а ако ти е направило впечатление в 95% от обявите за 5-та генерация 1.3 двигател го пишат 1.4 ходи ги разбери аз отначало доста търсих инфо за 1.4 5-та ама просто няма такъв чак при 6-та има и той е моно-инжекция - 75к.с (рядък и доста куц двигател) или пълна-инжекция - 90к.с. (добър, но Д15Б2 го изяжда лекинко) Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

5-та генерация 1.4 90 коня мисля , че пак се водеше ИМА  :(  Друг е въпроса дали оня е излъгал , разликата е , че едното е карбураторче , а другото инжекцион ( и то май фулл  :(  ) ако не греша

<{POST_SNAPBACK}>

Аз лично досега такова животно не съм виждал а ако ти е направило впечатление в 95% от обявите за 5-та генерация 1.3 двигател го пишат 1.4 ходи ги разбери аз отначало доста търсих инфо за 1.4 5-та ама просто няма такъв чак при 6-та има и той е моно-инжекция - 75к.с (рядък и доста куц двигател) или пълна-инжекция - 90к.с. (добър, но Д15Б2 го изяжда лекинко)

<{POST_SNAPBACK}>

:( значи са да ти кажа 1.3 е чист карборатор и хич не е куц за 1.3 е много пъргавелка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

atanasbe: пича говори за 1.4 двигателя на 6 ген. че е куц не за 1.3.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

5-та генерация 1.4 90 коня мисля , че пак се водеше ИМА  :(  Друг е въпроса дали оня е излъгал , разликата е , че едното е карбураторче , а другото инжекцион ( и то май фулл  :(  ) ако не греша

<{POST_SNAPBACK}>

Аз лично досега такова животно не съм виждал а ако ти е направило впечатление в 95% от обявите за 5-та генерация 1.3 двигател го пишат 1.4 ходи ги разбери аз отначало доста търсих инфо за 1.4 5-та ама просто няма такъв чак при 6-та има и той е моно-инжекция - 75к.с (рядък и доста куц двигател) или пълна-инжекция - 90к.с. (добър, но Д15Б2 го изяжда лекинко)

<{POST_SNAPBACK}>

не ми се струва логично двигател пълен инжекцион да изяде лекинко двигател моно инжекцион при това с еднаква мощност ама щом казваш...освен ако единия не е хеч а другия седан...трябва да пробваме някой път та да е доказано :( Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

шшшшт :( единия модератор е от там :(  :(

<{POST_SNAPBACK}>

Не не, кажи им - аз така или иначе всичките ще ги банна :(:(:(

Обаче НЕ заради това че съм от Враца и се обиждам (дреме ми на светещите пръскалки :( ), а защото само глупости и безсмислици се ръсят в тази тема и по принцип :(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Допълнителна информация:

Двигателят е перфектен. Два

AIR BAG. Мулти функционален

волан. Салона е специално

изпълнение. Разход на гориво

4, 5 литра на 100 километра. Не

е карана в България. CD

ALPINE . BUL INS kasko.

:(:(

Тоя Сивик да не е с двигател от VW Lupo ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

не ми се струва логично двигател пълен инжекцион да изяде лекинко двигател моно инжекцион при това с еднаква мощност ама щом казваш...освен ако единия не е хеч а другия седан...трябва да пробваме някой път та да е доказано :(

<{POST_SNAPBACK}>

искам да гледам :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

<{POST_SNAPBACK}>

не говоря за моя двигател тоест 1.3 карборатор на 5 серия

не казвам че е по бърз от 1.5

ама не е за хрърляне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

<{POST_SNAPBACK}>

:cool: аре пич, аз съм с куцото пиле 1.4iS 90PS пълна инжекция, вземи не пипана 5-та генерация D15В2, обаче ИЗРАВНЯВАМЕ ТЕГЛОТО и се пробваме на каквито режими искаш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

ОФТ:Аз може ли да снимам :cool::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ON TOPIC: а Аз мога ли да заключа темата ? :cool: Ха познайте от веднъж ! :P Както казваше бат Хронос: пак ще помръча щастието на народа :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...