BLEIN MONO 148 #41 Отговорено 3 Март, 2010 П.П. Знаете ли, че на 3 март (на НАЦИОНАЛНИЯ ни празник) НАЦИОНАЛНИЯТ ни исторически музей... НЕ работи!!? Не просто тази година не работи - всяка година не работи...Честит празник, но май всичката ни работа вече е такава, само музея да беше........Времето за гордост и чест е отминало, сега на мода са едни други "добродетели", как да се чувстваш горд в помията, в буквален и преносен смисъл? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #42 Отговорено 3 Март, 2010 Честит празник и от мен братя и сестри Българи п.п: Тук е много по приятно от една друга темна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #43 Отговорено 3 Март, 2010 Какви ти ценности и добродетели, вижте Нова ТВ какъв сериал излъчва точно в деня на националния ни празник /да го бяха спестили поне днес/, вероятно показвайки "патриотизма" и "традициите" на българина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iani qnkov 0 #44 Отговорено 3 Март, 2010 Честит празник и от мен Българи пп.Концерта по БТВ на Слави Трифонов беше страхотен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delineator 2 #45 Отговорено 4 Март, 2010 А що за идиот трябва да си, че да пуснеш на 3-ти март в най-гледаното време от 8:00 турски сериал!? Говоря за Нова ТВ.Направо ми се сви корема като го видях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #46 Отговорено 4 Март, 2010 много голям идиот трябва да го направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #47 Отговорено 4 Март, 2010 А що за идиот трябва да си, че да пуснеш на 3-ти март в най-гледаното време от 8:00 турски сериал!? Говоря за Нова ТВ. Направо ми се сви корема като го видях За мен не е проблем, че е ТУРСКИ сериал... проблемът е, че е СЕРИАЛ... а не нещо свързано с датата и националния празник . И колумбийски да беше - пак същата простотия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове