Jump to content
Guest hondaka

Свестен майстор в Бургас ?

Recommended Posts

Guest hondaka

Колеги, вижте какъв ми е проблема. Значи купих едни яки амортисьори и пружинки ( спортнички ) и днес отидох до човека който ги прави, обаче некадърника ми вика няма да ги сложа защото не са били за същите каквито са в момента на колата.. ЕМИ СПОРТНИ СА ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЯМА ДА СА СЪЩИТЕ!!!:rolleyes: ама е голям самец и затова не искам да се занимавам с него... Кажете някой свестен човек, който ще ги сложи ;) Иначе предишния собственик ми предлага да ида до Варна и там компетентен майстор да ги сложи ама със разход 14 на 100 ( без да ръчкам кой знае колко много ) сещате се че горивото ми ще струва към 70 лева и нагоре. Ако някой може да ми каже къде в Бургас работят свестни хора ще съм му много благодарен :lol: Мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

абе нали знаеш калин с астрата пише се копс в мирк аз останах доволен от цената която ми предложи като духнах гарнитурата на колата на гаджето ми.Та техния майстр жоро преди имаше зеления кадет GSI та тои много танко ми предложи и добре работи та сваржи се с него ако е свободен да е мятате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaka

супер, таман ми казаха един пич, ако той не се захване, тогава ще те помоля да дадеш кординати на този майстор и да му оставям колата да я оправи :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...