Jump to content
sfu

Oblaka

Recommended Posts

Доста съфорумци започнаха да се оплакват, ето че и моят ред дойде. За мен играта започна преди 1 година.Имах фарове Sonar опушени angel eye и бяха направили впечатление на няколко човека от сливенската група. Преди почти година на една от седмичните срещи подхвърлих, че трябва да си махна фаровете, защото не светет добре, а тогава пътувах извънградско доста и почти винаги вечер. oblaka се заитересува и решихме, че можем да направим бартер за неговите OEM-ки. Казах му проблема на фаровете - сякаш са забити в земята и не светят. Той ги видя, аз сам му предложих да ги сложи за месец и чак тогава да реши. Да покара и да види дали няма да се откаже, а през това време въобще няма да говорим да ми дава пари. Той още от началото беше категоричен, че не му трябва да светят - искал колата да изглежда добре. Няколко пъти за този 1 месец съм го питал дали е сигурен, че ги иска и той само потвърждаваше. Тези разговори не са водени на 4 очи, имаше и др съклубари о/о нас и те сигурно ще се сетят за това. Казах му цена 250 лв. за моите, той да измисли справедлива цена за неговите(които през това време бяха на моята кола) и да ми доплати разликата. Това беше може би февруари/март.По принцип съм търпелив и гледам да избягвам конфликти, не мрънкам и не нахалствам, дори ако ще да е на мой гръб. За това и чинно оставях без коментар обещанията на oblaka от рода на "ще се чуем", "другия път като се видим" и т.н.След лятото се премести в Пловдив... май да работи. Вече дори не се засичахме на семичните. Отначало ми отговаряше на обажданията и пак даваже обещания, после дори спря да си вдига телефона. През цялото време на никой не бях казвал как ме лъже, че да не го излага и да не му подроня добрия авторитет пред съклубарите - води се "готин пич". В края на годината само 1 съфорумец рабра и веднага преложи да говори с него и да опита да реши проблема, Отказах му, не сиакх да го забърквам с моите глупшости, но му благодарих и го правя и сега - благодаря ти, знаеш кой си.Най-накрая се задействаха малко нещата чрез 1 негов роднина - благодаря и на него. От него през януари разбрах, че oblaka ще ми връща фаровете, бил си взел други. Малко след това се чух с oblaka, който ми каза че не ми отговарял защото "ми нямал номера, а на непознати не отговарял". А ми даваше обещания да се обади и може от няколко човека да ми взема номера. Да не говорим за лично във форума.Най-накрая си взех фаровете... една година след "сделката".Не знам новите му фарове дали ги е взел от някой колега, ама ако е така и не ги е платил... Може да си кара и с тях 1 година, което за мен си е почти кражба.Та така... внимание "черен" облак на хоризонта!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти неговите върна ли му ги,като получи своите обратно?просто не е трябвало да му ги връщаш и да го помотаеш година-две , за да сте квит.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен са - да. И аз това си мисля да направя. Ще си отворя старите фарове, мноооого спокойно. Ще видя дали мога да ги оправя баааавничко... Защо да бързам - аз имам какво да ми свети.Ама не е важното да си го върна. Важното е друг да не се пари от тариката.

Редактирано от sfu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре му "звънни" и му ги върни :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А според мен конфликти между личности трябва да се решеват самостоятелно.. публичното изявяване води до доста не реални представи !звънете разберете се и толкова :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@teror1sta: Вече не мога - изтрих номера. А на непознати номера... въртя номера.@AlexDJ: Като прочетеш какво съм писал, тогава пиши да се обаждам. Аз се обаждах достатъчно. oblaka, ако иска, може да пише тука и да си изкаже позицията.Някой кажат клишираното: "Сам си виновен. Тарикати има, защото има будали като тебе."Мислех, че oblaka ме бави, защото е зле с парите. Като се премести в Пловдив още по-добре ми се върза. Ама всичко свърши, когато вднъж случайно се видяхме на 1 среща - вече се бях преместил в Бургас и никой не ме очакваше. Е так като разказа, как на някакъв съсед щял да му купи Civic-а за 1000лв. Имал парите в джоба си и направо му ги подал...Това остави че беше нагло пред мен да го каже, ама поне разбрах тогава за какво иде реч.

Редактирано от sfu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А според мен конфликти между личности трябва да се решеват самостоятелно.. публичното изявяване води до доста не реални представи !звънете разберете се и толкова :ph34r:

а какво става с тази една година,в която колегата е звънял но никой не му е вдигал?да си я преглътне ей така просто,така ли?много е лесно да си коректен, оправданията на облака са глупави - следователно не е бил коректен целенасочено.не можеш да имаш общи познати,общ форум и да не намериш 5 минути от времето си да се свържеш с човека който ти трябва.на такива хора не трябва да им се преглъщат некоректните жестове,щото това им дава крила да ги повтарят и потретят...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

sfu, не случайно "звъннеш" е в кавички :ph34r:

 

AlexDJ, много е добре да се знае кой е коректен и кой не. Защото утре ти ще изревеш от някой, а това може да се предотврати като видиш подобна тема за някой !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

teror1sta: Аз това го казах в унисон с твоите кавички.

 

На AlexDJ искам да му кажа, че аз дори "съжалявам" или "извинявай" не чух. Не че има значение, когато не го мислиш...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...