Guest roadracer #1 Публикувано 30 Януари, 2006 (Редактирано) Приятели...ей тая къщурка ,ако я имам ...апартамент хич не ми тряа ....бати кефския интериор на колела ! Кеф ти морето...кеф ти Софето....или пък балкана....хехе...щях да ви ходя на гости на всичките !Отдавна се зарибявам за нещо подобно и като го видях тоя "грузавик" не се сдържах да споделя Луди кинти е ...ама живота е пред нас... Редактирано 30 Януари, 2006 от roadracer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest grizli #2 Отговорено 30 Януари, 2006 А знаеш ли кви кинти е тоя камион, т.е. къща на колела? Мноооого С парите които струва е по-добре да си купиш къща на морето, къща в планината и ще ти останат парички да си вземеш едно VTi, за да си наобикаляш имотите. Миналата година четох статията за този дом на колела в едно немско списание и ако не ме лъже памета цената му беше над 1 млн. евро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 31 Януари, 2006 е хубавите неща струват скъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 31 Януари, 2006 купувате една радиостанция БМ-3 качена на ГАЗ-66 "Виетнамка"от военните разпродажби, има си агрегат за ток на бензин и ел печка, малко алуминиева дограма, едно кухненско и спално обзавеждане и готово. Само че гори 35-40/100 бензин Имах такъв звяр, бях го купил чисто нов на 0 км от "Агроимпекс" Шумен, ама бързо се отървах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #5 Отговорено 31 Януари, 2006 35-40 уууха.... направо закачаш една цистерна зад тебе да се влачи итръгваш на почивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 31 Януари, 2006 с този разход подобре да си наемеш къща на плажа ще ти е по евтино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове