Jump to content
Galin Lefterov

Хонда Акорд има ли маслен охладител

Recommended Posts

Здравейте !Наскоро ми се наложи да правя ремонт на двигатела защото ми вкара масло във водата и си помислих че е гарнитура, сега 1000км след ремонта имам пак масло във водата и вече незнам какво да правя едва ли е пак от гарнитурата, главата е шлайфана и не е от нея маистора каза че е добре и не била пукната. Някаде бях чел че имало някакъв радиатор за охлаждане на маслото и от там можело да става така но аз никаде не намирам такъв. Помагайте ако знаете :thumbs1: Колата ми е Honda Accord 2.0tdi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не знам на този мотор как е точно, но на повечето е нещо като алуминиев фланец м/у блока и масления филтър, в който влизат поне две тръбички... и му викат топлообменник.Предполагам, че за това питаш, щото от масления радиатор(ако го има) не може да смеси вода и масло.

Редактирано от Ilko Ivanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има.Трябваше да питаш преди да отвориш мотора.Виж тук.

Редактирано от sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами вече е късно :rolleyes: А може ли точно да ме ориентирате каде се намира и какво всъщност пресдтавлява и дали се сменя лесно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това не трябва ли майстора да го знае?Пък и хич да не знае, като погледне мотора вече трябва да знае.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...