besniq 1 #1 Публикувано 26 Февруари, 2010 здравеите,понеже си взех нова предна броня бих искал да я преправя малко от стоковия и вид,става вапрос само за мястото през което минава въздушния поток за охлаждането на радиатора.Всякакви идеи биха ми били полезни,още по добре ако са със снимки и подробна информация.Благодаря на отзовалите се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #2 Отговорено 26 Февруари, 2010 Кое по точно те интересува как се лепи, как се оформя ? Виж това : така беше в самото начало тук я отрязах да ми пасне напасвах парчетата и запених там където трябва и със едра шкурка оформих, а там където съм съединявал отвътре е със ламарина и нитовано. След като всичко ти хареса мажеш със полиестерна смола, кит и боя. Дано да ти е полезно Почти готова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #3 Отговорено 27 Февруари, 2010 Кое по точно те интересува как се лепи, как се оформя ? Виж това : така беше в самото начало тук я отрязах да ми пасне напасвах парчетата и запених там където трябва и със едра шкурка оформих, а там където съм съединявал отвътре е със ламарина и нитовано. След като всичко ти хареса мажеш със полиестерна смола, кит и боя. Дано да ти е полезно Почти готова всичко ме интересува,идеи как да я преправя,как и с кво се лепи.аиде колегите дет са си ги пипнали,знам,че има такива.сивик 5 седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #4 Отговорено 28 Февруари, 2010 (Редактирано) Колега без идеии къде си тръгнал най-важното е ти да си изградиш представа какво искаш да направиш и да почнеш да мислиш варянти, тук така да се дават идеии безцелно не виждам смисъл.. Редактирано 28 Февруари, 2010 от edimen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #5 Отговорено 28 Февруари, 2010 Колега без идеии къде си тръгнал най-важното е ти да си изградиш представа какво искаш да направиш и да почнеш да мислиш варянти, тук така да се дават идеии безцелно не виждам смисъл..е нали за това пускам тема понеже не знам.Просто искам да променя по някакв начин въпросното място на бронята.Ако знаех как да я направя нямаше да питам.Искам и снимки за да си харесам нещо определено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #6 Отговорено 28 Февруари, 2010 е нали за това пускам тема понеже не знам.Просто искам да променя по някакв начин въпросното място на бронята.Ако знаех как да я направя нямаше да питам.Искам и снимки за да си харесам нещо определено.ако знаеше какво искаш да направиш да може да ти се помогне но идеята трябва ти да я имаш.ПП Един съвет като и да я правиш внимавай да не е много ниско , че в бг ще се почупи много бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #7 Отговорено 28 Февруари, 2010 е нали за това пускам тема понеже не знам.Просто искам да променя по някакв начин въпросното място на бронята.Ако знаех как да я направя нямаше да питам.Искам и снимки за да си харесам нещо определено.ако знаеше какво искаш да направиш да може да ти се помогне но идеята трябва ти да я имаш.ПП Един съвет като и да я правиш внимавай да не е много ниско , че в бг ще се почупи много бързо псочил съм конкретно коя част искам да модифицирам,не я искам ниска,тая ми е 2ра за няма месец.пример да изрежа-променя ребрата на мястото през което минава въздушния поток,да сложа черна мрежа на същото.Нещо такова надявам се да ме разбираш.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 28 Февруари, 2010 ми режеш ги и слагаш мрежата, кво се чудиш. никой няма да дойде да ти я направи /у другото става доста добре така с мрежа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #9 Отговорено 1 Март, 2010 маи няма да се разберем,я наи добре кои как си е пипнал бронята на седанчето да постне малко снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #10 Отговорено 12 Март, 2010 аиде колеги,никои ли няма снимчици на седанчето? "Не се чудете а снимки на пипнати брони качете" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #11 Отговорено 12 Март, 2010 колега,ето моята как е,само че е хечбек,но разликата е минимална мисля,че ти каза броня за 5-та ген. ,а колегата airbrush ти е показал др.броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #12 Отговорено 13 Март, 2010 колега,ето моята как е,само че е хечбек,но разликата е минимална мисля,че ти каза броня за 5-та ген. ,а колегата airbrush ти е показал др.броня да колега благодаря ти,разликата е малка с моята.Нещо такова и аз искам да направя,твоята е станала екстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове