Jump to content
TYPE-S

Има ли такъв акорд купе...

Recommended Posts

http://www.tuningsuche.de/imgdata/CACHE/20...66754-660-0.jpg Искам да ви попитам, има ли такъв акорд с 4ws завиване на задните колела, защото един приятел си купи такъв и казва, че има а аз спорех, че няма.Мотора е 3.0 V6.И какъв по народност е този модел, американски, английски или друг. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4ws незнам дали има но е американски модел ,има и канадски доколкото знам .Моя обаче си е 100% Made in USA ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това би трябвало да е неиният двигател J30A1 2977 200 V6 VTEC, 2 x DOHC 24v Acura CL 91/97 и ако не се лъжа е за американският пазар, а за 4ws не съм сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.tuningsuche.de/imgdata/CACHE/20...66754-660-0.jpg Искам да ви попитам, има ли такъв акорд с 4ws завиване на задните колела, защото един приятел си купи такъв и казва, че има а аз спорех, че няма.Мотора е 3.0 V6.И какъв по народност е този модел, американски, английски или друг. ;)

абе няма какво да спорите ,клякате под задницата и ще видите ако има нещо подобно на голяма щанга която да може да избутва колелата значи има ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нема такъв модел ;) , а към колегите по горе и двамата имат малки грешки , купе модела се прави само в USA, а двиг е 3,0l V6 SOHC този е само автомат и L4 SOHC като 4 цилиндровия за американския пазар е 2,3 за европа е 2,0.Acura Cl е с 3,2л.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...