Guest BOGIE #1 Публикувано 19 Април, 2004 (Редактирано) Приятели можели да се нарека старо куче след като постигнах почти невъзможното ИМАМ ПОВЕЧЕ МНЕНИЯ ОТ БУГАТИ КАДЕ ИЗЧЕЗНА ТОЯ ТИП Редактирано 19 Април, 2004 от BOGIE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 19 Април, 2004 И на мен ми липсва тоя персонаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 19 Април, 2004 Аз си мисля че няма значение колко мнения имаш , за да се наречеш старо куче Важното е според мене тези мнения да имат някакъв смисал в тях , а не да са някви пълни безмислици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest str_8 #4 Отговорено 20 Април, 2004 Аз си мисля че няма значение колко мнения имаш , за да се наречеш старо куче Важното е според мене тези мнения да имат някакъв смисал в тях , а не да са някви пълни безмислици Naughty много си прав за това. BTW знае ли някой къде се загуби eDANIEL. Много отдавна не съм виждал негови постове,да не би да се е отказал от клуба или ....... Има една почерпка от мене за това че ми изпрати GTA на диск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #5 Отговорено 20 Април, 2004 str_8 zdr Aз имам вече постоянен нет у дома и съм практически винаги онлайн. Не помня вече какво съм ти пращал, защото не съм пратил 1 или 2 пакета със CD-та. Тука съм но вися по цял ден в Ултима Онлайн много готина игра. Уж не играех много игри... но сега това се промени Направо не мога да излезна от нас, а пък и никога не съм имал нет у нас досега Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest str_8 #6 Отговорено 20 Април, 2004 Радвам се че си тук И аз от началото на годината освен на работа имам нет и у дома(две години бях на модем но сега съм на мрежа) и се скъсвам също от теглене на игри,макар че не ми остава много време за игра. Като казах това искам да попитам: Изтелих си GRAN TURISMO ,но от FTP-то,а не от адреса който беше постнал ADH,но не мога да я инсталирам и да играя. (играл съм я на PS1),някой ако има идея и може да помогне ще се радвам PS:Съжалявам ако съм направил OFFTOPIC по темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #7 Отговорено 20 Април, 2004 (Редактирано) Аз мисля че ПРОПУСНАХТЕ хумора, но карай да варви Май само Виктор го схвана Редактирано 20 Април, 2004 от BOGIE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #8 Отговорено 23 Април, 2004 Радвам се че си тук И аз от началото на годината освен на работа имам нет и у дома(две години бях на модем но сега съм на мрежа) и се скъсвам също от теглене на игри,макар че не ми остава много време за игра. Като казах това искам да попитам: Изтелих си GRAN TURISMO ,но от FTP-то,а не от адреса който беше постнал ADH,но не мога да я инсталирам и да играя. (играл съм я на PS1),някой ако има идея и може да помогне ще се радвам PS:Съжалявам ако съм направил OFFTOPIC по темата. Пиши ми на ICQ-то - ще ти обясня всичко ICQ UIN: 337217153 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #9 Отговорено 30 Април, 2004 zdr pesho! da ti kaja - svali si ePSXe - tova e emulatora svali si i ePSXe Plug-In Pack tova e nujnata ti konfiguraciq. ako ne stava probvai da si smenish plug-in-a za video-to. Programata si ima vgradeni takiva. Na mene naprimer igrite mi trygvat samo s edinia ot video plug-ins. Na edin priatel mu trygvat vsichkite :-) Ako razbirash malko ot computers shte se opravish. Ako ne - pishi mi na mail-a kakvi problemi ima... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове