Jump to content
Guest slus4o

Проблеми от К.А.Т.

Recommended Posts

Guest slus4o

Братлета, на някой друг от форума правили ли са му спънки аз ония ден тамън да излезна от Софето и си минавам покрай поста на Ботевградско и оп педалите ме спреха и оп педалчето ми сочи лепенката и вика АКТ от 50 до 150 и -5 точки наградка за талончето е накрая се оказа че жена му го оправя редовно та ме пусна с фиш за 20 кинта и сега съм в размисли и страсти дали да го махна или да карам до следващия АКТ вие какво ще ме посъветвате? :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

цветна ли ти е лентата :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Какво ти обясни за лентата , кво значи 50-100 лв акт , всеки акт си има причина , се за нещо ще е !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и на мен ми се е случвало да ми правят проблем за лентата но все още си карам с нея.И се е случвало на КППто ,исхода на София до черна маца но ме запознаха и сега само ми маха за поздрав :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

абе като се праат на отворки я му пусни оригиналния сенник да погледне дали не слиза по надолу от лентата!!! бахти и разбирачите тиа куки - пък като направиш горенаписаното от мен и стой като второкласник на които се опитваш да обясниш некоя сложно математическо уравнение ...+ тва изрично е написано , че лента на предния прозорец МОЖЕШ ДА СИ СЛОЖИШ, НО ДЪЛЖИНАТА И НЕ ТРЯБВА ДА НАДВИШАВА 12см ... както и можеш да си затъмниш предните прозорци , но само с 30% ... но на практика е невъзможно нито ти да му докажеш , че си ги затъмнил с 30 или по малко % , нито пък той може да докаже обратното / с 30++% / така чее ... :bow::bow::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

абе като се праат на отворки я му пусни оригиналния сенник да погледне дали не слиза по надолу от лентата!!!

бахти и разбирачите тиа куки - пък като направиш горенаписаното от мен и стой като второкласник на които се опитваш да обясниш некоя сложно математическо уравнение ...

+ тва изрично е написано , че лента на предния прозорец МОЖЕШ ДА СИ СЛОЖИШ, НО ДЪЛЖИНАТА И НЕ ТРЯБВА ДА НАДВИШАВА 12см ... както и можеш да си затъмниш предните прозорци , но само с 30% ... но на практика е невъзможно нито ти да му докажеш , че си ги затъмнил с 30 или по малко % , нито пък той може да докаже обратното / с 30++% / така чее ... :whistle:  :lol:  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Аха, и понеже не можеш на докажеш, ти го отнасяш, понеже не можеш да спориш. Единственото, което можеш да направиш е да не се подпишеш на акта му (никой за нищо не може да те задължи да се подпишеш) или да напишеш жалба до чичко Варадинов :D

В шибана държава живеем и такива са нещата....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Не знам ама аз ако я намам тая лента като има слънце трябва постоянно да карам със спуснати сенници. По принцип на Хондата седалките са малко по-ниско и въобще тая лента не пречи ( в случая даже помага). Не знам защо тея се заяждат с тебе. На мен не са ми правили проблеми (поне до сега).

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и със се ти му лента предното ми стъкло е пак по голямо от тези на жигулки и подобни гнусотии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Какво ти обясни за лентата , кво значи 50-100 лв акт , всеки акт си има причина , се за нещо ще е !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ми тапака ми показа закона и в него пишеше че нямам право да затъмнявам или да намалявам видимата част по предния джам а да не ви казвам че от 10 спирания само тоя кухар го знаеше :whistle: а иначе ленатата е:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Тоя сигурно кара GOLF :lol: Да земе някой да го качи тоя ЗЗП, та да си го четеме чат-пат и да ни е по-удобно да цитираме. А като го понаучиме ... ще видим тогава кой-кого :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum
http://www.kat.mvr.bg/zdp.txtпродава се, 2лв мисля струваше (скоро не съм купувал) така че незнанието не е оправданиесамо че по тоя закон са незаконни лепенките, дето ни карат да лепим и то пред шофьора - преди бяха само лентичките за преглед - сега са станали тройно по-големи, ами и стикер за гражданската!поне лентата е горе и не ти пречи да виждаш пътямоето стъкло е тонирано в горната си част, и въпреки че ми е ниска седалката, не съм забелязал да ми пречи светлината - за това са сенниците.прави са, че не може да си лепим такива лепенки на предното стъкло по принцип.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Аз си направих такава лента, но от черно фолио, за потъмняване на стъкла. За сега като са ме спирали за проверка, не са ми правили проблеми.Иначе един слънчев ден... ходех покрай съдебната палата и пред нея, където спират такситата, бяха спряли един син голф 2. за да е в тон с боята му, беше сложил непрозрачна синя лента... подобно на твоята, но без надписа.След като прекъсна разговора с полицая, момчето започна да отлюспва лентата с пръсти ..... т.е. явно трябва да отстрани намясто проблема, който отневма от видимостта на шофьора. Неприятно, но явно плътните ленти са под критика, за фолиото не знам точно, дано не ми се случва да разбирам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

само че по тоя закон са незаконни лепенките, дето ни карат да лепим и то пред шофьора

Да си ми заглеждал преднотоо стъкло? Не знам какво пише в З.Д.П. по въпроса но, .... абе поне 30 пъти са се опитвали да ме накарат да го нашаря със стикерчета ама не :blink: Мерси за линка :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Аз се заех да чета, и благодарение на линк-а който даде колегата мога да ти отговоря с цитат на проблма:Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им. :offtopic: FCUK* POLICE :blink: Има такава марка дрехи :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

видимостта на водача към пътя

Не съм достатъчно дребен :offtopic: Ако се поизгърбя повечко, може и да мине. Абе ще пробвам да видя колко мога да ги ядосам :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Чл. 105.  (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

Баш това ми показа говньото!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...