Jump to content
Guest d15b2

Спирачни дискове за сивик

Recommended Posts

Guest d15b2

Забелязах че доста са ми изтанели дисковете на спирачките. Можете ли да ми кажете колко струват и трябва ли да търся някоя определана марка или всички са с еднакво качество.А също като спирам се чува свирене, това може ли да е от дисковете или причината е някаде другаде?благодаря Ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Забелязах че доста са ми изтанели дисковете на спирачките. Можете ли да ми кажете колко струват и трябва ли да търся някоя определана марка или всички са с еднакво качество.А също като спирам се чува свирене, това може ли да е от дисковете или причината е някаде другаде?благодаря Ви

Свиренето вероятно е накладки - твърди или износени.Иначе за дискове - виж KANEX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Някой карал ли е с Канекс накладки? Кви наблядения имате?Джейми, и всички които знаят, марка Феродо каде да търсия??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

батка, мисля 4е знам човека тука във варна, който има отговори на доста от въпросите. мой да се срещнем и да те заведа при него:088 8947875603001 ( това ми е на работа)Емил Атанасов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Някой карал ли е с Канекс накладки? Кви наблядения имате?Джейми, и всички които знаят, марка Феродо каде да търсия??

Само да предупредя - аз бих предпочел оригинален МИНТЕКС пред ФЕРОДО !Инак ФЕРОДО - Адвенчър кар - Варна. Ники.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Незнам как точно да се добера до Варна! Иначе много благодария! Ще имам път на там кам 12 август! До тогава ще трябва да си търкалям Минтекса , който е добър ама ми посини новите дискове който така и така ще сменя в някакъв момент.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Незнам как точно да се добера до Варна! Иначе много благодария! Ще имам път на там кам 12 август! До тогава ще трябва да си търкалям Минтекса , който е добър ама ми посини новите дискове който така и така ще сменя в някакъв момент.

Купил си менте, съжалявам :-(Има един Нисан от Нисан клуба - отпред е с оригинални, отзад е с менте - много е весело, повярвай ми :-)))ПП: Няма нужда да ходиш до Варна, Ники (Адвенчър Карс) ми е пратил каталози и може да си избереш накладките ФЕРОДО тука. Ще ги прати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

и на Stass Минтекс-а са по-скоро МЕНТЕкс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Аз съм с дискове и накладки БЕНДИКС от канекс!!!(отзад де)Много са добри и съм много доволен!Вапроса е дали ще ги имат иначе са на цена малко по скъпи от ЛУКАС (с такива съм отпред) но не ми харесват!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Mark Antoniy стана малко объркване :angry:

тази информация е написах за d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

батка, мисля 4е знам човека тука във варна, който има отговори на доста от въпросите. мой да се срещнем и да те заведа при него:088 8947875603001 ( това ми е на работа)Емил Атанасов

днес може да ти звъна да се видимда поговорим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

и на Stass Минтекс-а са по-скоро МЕНТЕкс

не по-скоро ! наплъно е ясно че са такива, мамицата им !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...