Guest Dragi4 #1 Публикувано 28 Януари, 2006 Гледахте ли има6е предаване по Дискавъри,за стрийт рейсинг и дрифтинг.Има6е интервюта с разни надъханяци..Предаваха от Япония(само дрифтаджии),Мексико,Англия и естествено ФлоридаОнея са пълни отка4алки....пикап4е 7,4 литра с нитро и хидравли4ни амортесиор4ета Някво околовръстно около Лондон близо 190 км рекорда бил 54-55 мин 1 ч отървах клапата на га6тите от кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 28 Януари, 2006 Аз го хванах в Понеделник-вечерта....не знам дали е било същото,но даваха първите Американски "талиги" направени за DRIFT-RACE ...които се справяха доста добре Яко беше предаването ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #3 Отговорено 28 Януари, 2006 Аз тегля яко филми,последно си дръпнах:VTEC Show 2005 и Scandalous_RacingТоя втория е подобен на предаването по Дискавъри само че е 2 часа От Арената ги дръпнах май... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #4 Отговорено 28 Януари, 2006 Аз тегля яко филми,последно си дръпнах:VTEC Show 2005 и Scandalous_Racing Тоя втория е подобен на предаването по Дискавъри само че е 2 часа От Арената ги дръпнах май... <{POST_SNAPBACK}> тва В-ТЕК ШОУ 2005 аре да ми го драснеш на едно сд и да оставил един телефон на лични - а аз като имам път към сливен ще ти се обадя - хем да се запознаем , хем да пием по 1 бира някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #5 Отговорено 29 Януари, 2006 Гледахте ли има6е предаване по Дискавъри,за стрийт рейсинг и дрифтинг. Има6е интервюта с разни надъханяци.. Предаваха от Япония(само дрифтаджии),Мексико,Англия и естествено Флорида Онея са пълни отка4алки....пикап4е 7,4 литра с нитро и хидравли4ни амортесиор4ета Някво околовръстно около Лондон близо 190 км рекорда бил 54-55 мин 1 ч отървах клапата на га6тите от кеф <{POST_SNAPBACK}> хванах само края ако някой знае от къде мога да го дръпна иначе тея са луди дрифтове с насрещно движение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 29 Януари, 2006 и аз го гледах много ме изкефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dechko #7 Отговорено 29 Януари, 2006 (Редактирано) имало някакав филм за Сивик в Австралия 4 ген дето чупел М3 Астон Мартин..... някой знае ли от къде мога да го изтегляимало го във вътрешния сървър на Херос /Фрее/ Редактирано 29 Януари, 2006 от Dechko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #8 Отговорено 30 Януари, 2006 имало някакав филм за Сивик в Австралия 4 ген дето чупел М3 Астон Мартин..... някой знае ли от къде мога да го изтегля имало го във вътрешния сървър на Херос /Фрее/ <{POST_SNAPBACK}> А,това става дума за High Octane Overboost...Май от torrentz.com го изтеглих.Става дума за ЦРХ!Пичовете наляха 10 000$ в него и натрошиха всичко живо....!Май и в арената го има ПП:Колегата Founder,с удоволствие ще ти го запиша,а като минаваш към Сливен:0889623232 Калоян..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #9 Отговорено 1 Февруари, 2006 Колеги има едно мноо яко филмче за ДРИФТ специално!! Заглавието му е "Drift Bible"! На мен ми го даде 1net но не знам от къде го е дърпал!! Мноо яко филмче само дето е за коли със задно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове