iani qnkov 0 #1 Публикувано 21 Февруари, 2010 Здравейте колеги тръгнал съм да си сменям сивика 5генерация и съм харесал прелиуд 5ген ф20а4 ако не се лъжа беше!Та въпроса ми е как е като въвеж,като разход на гориво,поддръжка?Ако е възможно някой с такъв прелиуд да даде малко инфо (мнения,препоръки)ще съм благодарен! Търсих инфо за модела в форума,но нищо не намерих за 5генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #2 Отговорено 21 Февруари, 2010 Хубава кола за удоволствие.под 10 в града забрави, около 11-12 при нормално каране.Извън града от 8-12 това със 17''.По-скъпа е потдръжката на прелюда от сивика, но се ядва не е нещо фрапантно.Няма да сбъркаш с покупката аз като се качих на прелюда от сивика имах чуството, че съм карал консерва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gospod 4 #3 Отговорено 22 Февруари, 2010 Колата е стрхотна,просто я покарай малко и ще решиш на момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове