chilgin 0 #1 Публикувано 21 Февруари, 2010 Здравейте колеги! Имам един проблем със Сивика си(D14A8 hatchback). След като заваляха големите дъждове,отварям един ден багажника да видя нещо резервната и какво да видя...гьол.Всичко хубаво,изчистих(най-интересното имаше малки парченца чакъл и пясък),изсуших хубаво багажника.Вчера я мих,погледнах пак до резервната...пак има вода,не мн но има.Питането ми е ,знае ли някой защо влиза вода?Как мога да разбера от къде влиза водата и съответно да реша този проблем. Чакам експертното ви мнение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #2 Отговорено 21 Февруари, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45015Що не разцъкаш малко форума - има теми за вода в багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #3 Отговорено 21 Февруари, 2010 Здравей колегаИ аз имам същия проблем на англичанката и изсуших багажника,махнах кори едно друго затворих го и с маркуча поливам и видях че в самия багажник от лявата и дясната страна има по една гумена тапичка която сълзи както и теч от стопа почистих омазах го едно хубаво с силикон и проблема изчезна Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове