PROKURORA 0 #1 Публикувано 20 Февруари, 2010 излизат ми 2 грешки,едната е 5 мап сензор,а другата е 9 смп сензор.някой има ли идея как да ги изчистя.благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #2 Отговорено 20 Февруари, 2010 До колкото знам , се маха акомулатора за час, кондензаторите да се разредят и грешките се изчистват. Но ако не съм прав някой да ме поправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 20 Февруари, 2010 (Редактирано) Час? Баси екстремното Маха се Back-up бушона (7.5А) които е до акумулатора за 10-15 секунди, и грешките ще се истрият. Но това ще затрие и часовника, и запаметените радио станции Редактирано 20 Февруари, 2010 от vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #4 Отговорено 20 Февруари, 2010 И след това чека пак ще светне.Колега,оправи причинителя и чак тогава чисти.файдата иначе е нулева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 20 Февруари, 2010 В тоя форум много хора ми е направило впечатление, че като им светне лампата за грешки, се чудят как да я загасят преди да се запитат, дали верно няма проблем? Вместо да отстраним проблема и после да гасим check лампата и чистим грешки, глеаме ако може тя да загасне па барем се оправи и сичко останало...Тя тая лампа не е сложена за да светва от само себе си и да се учим как да я гасим. Колегата vex ти е казал как се чистят грешките, но първо си оправи проблемите Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROKURORA 0 #6 Отговорено 21 Февруари, 2010 аз питам ако някой знае какъв може да е проблема в мапа и в схп сензора да каже за да отстраня проблема,неискам само да загасне чека.благодаря на колегите за мненията,но аз наистина търся проблема в основата за да го изкореня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 21 Февруари, 2010 електрониката трябва да се настрои за твоя мап ако не е оригинален.а тия неща дето казаха колегите няма ДА ти помогнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 21 Февруари, 2010 Ти кажи какво точно си правил по инсталацията на колата за да ти се помогнеПроблема може да е несвързан добре мап сензор,провери си пак кабелите.Какъв е мапа ГМ?Също така и с делкото,виж ако сте барали нещо по него да не сте измъкнали някой кабел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROKURORA 0 #9 Отговорено 21 Февруари, 2010 нещата стоят по следния начин:преди около 5 месеца настроихме колата на 0.8бара налягане,всичко беше перфектно,нямаше асолютно никакви проблеми,нито чекове светеха нито някакви други бъгове.да но след известен пробег колата спука ризи поради набиването на такива и от около 4 месеца колата небеше в движение.след дълго търсене намерих читав блок и започнах по малко да сглобявам и вчера събрахме колата и запалихме,но сега се появява проблема за които съм пуснал тема.мапа ми е правен 3 баров.на пръв поглед няма проблеми нито по кабелите нито в делкото днес ще го отворя да видя вътре кокво се случва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове