Jump to content
PROKURORA

б16а2 турбо

Recommended Posts

излизат ми 2 грешки,едната е 5 мап сензор,а другата е 9 смп сензор.някой има ли идея как да ги изчистя.благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам , се маха акомулатора за час, кондензаторите да се разредят и грешките се изчистват. Но ако не съм прав някой да ме поправи :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Час? Баси екстремното :hondarulez:Маха се Back-up бушона (7.5А) които е до акумулатора за 10-15 секунди, и грешките ще се истрият. Но това ще затрие и часовника, и запаметените радио станции :tease:

Редактирано от vex

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

И след това чека пак ще светне.Колега,оправи причинителя и чак тогава чисти.файдата иначе е нулева :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тоя форум много хора ми е направило впечатление, че като им светне лампата за грешки, се чудят как да я загасят преди да се запитат, дали верно няма проблем? Вместо да отстраним проблема и после да гасим check лампата и чистим грешки, глеаме ако може тя да загасне па барем се оправи и сичко останало...Тя тая лампа не е сложена за да светва от само себе си и да се учим как да я гасим.

Колегата vex ти е казал как се чистят грешките, но първо си оправи проблемите

Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз питам ако някой знае какъв може да е проблема в мапа и в схп сензора да каже за да отстраня проблема,неискам само да загасне чека.благодаря на колегите за мненията,но аз наистина търся проблема в основата за да го изкореня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

електрониката трябва да се настрои за твоя мап ако не е оригинален.а тия неща дето казаха колегите няма ДА ти помогнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти кажи какво точно си правил по инсталацията на колата за да ти се помогнеПроблема може да е несвързан добре мап сензор,провери си пак кабелите.Какъв е мапа ГМ?Също така и с делкото,виж ако сте барали нещо по него да не сте измъкнали някой кабел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещата стоят по следния начин:преди около 5 месеца настроихме колата на 0.8бара налягане,всичко беше перфектно,нямаше асолютно никакви проблеми,нито чекове светеха нито някакви други бъгове.да но след известен пробег колата спука ризи поради набиването на такива и от около 4 месеца колата небеше в движение.след дълго търсене намерих читав блок и започнах по малко да сглобявам и вчера събрахме колата и запалихме,но сега се появява проблема за които съм пуснал тема.мапа ми е правен 3 баров.на пръв поглед няма проблеми нито по кабелите нито в делкото днес ще го отворя да видя вътре кокво се случва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...