JKP 0 #41 Отговорено 17 Юни, 2010 Не знам до колко ще ти помогне съвета ми ,но ако ти се занимава прочисти дюзите (с някакви химикали се правеше)защото може да са замърсени на един приятел с Accord 2.0 на газ го направи бяха му мн мръни и имаше голяма разлика във вървенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #42 Отговорено 17 Юни, 2010 ами като за начало мисля да пробвам първо това - да изчистя дюзите и да проверя дали не е задръстен горивния филтър, че е в резервоара. Ще провера отново наляганията в климатика да няма там някакъв проблем и да вдига много натоварването и като тръгне на бензин както трябва тогава ще ида да регулирам и газовата намери някой който си сигурен че ги има.За съжаление не знам такива и направо ме е страх да ида в сервиз, че имам неприятни спомени от такива "разбирачи" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #43 Отговорено 19 Юни, 2010 Влади, забравих да ти кажа че обоиротите ти на празен ход на бензин ми се видяха в нормата, ама виж ги де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #44 Отговорено 19 Юни, 2010 Да пичовете от сервиза казаха че са така и немогат да се променят ( било проблем за доста хонди ). За климатика също било нормално щом работи и охлажда хубаво значи няма проблем с наляганията. Каза също така че и когато навън е адска жега и прави по-голямо налягане за да охлади. Може и от това да е защото когато го слагах беше 36 градуса а вътре бях пуснал на 18. Като закачих газовата човека пипна някакви стойности за определени обороти ( поне аз така го разбрах) да не се обеднявала сместа и май тръгна малко по-добре но това ще го установя с повечко каране. Ти я кара колата и ще кажеш как е, но явно толкова и е вървенето а моите очаквания са големи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове