БобМарли 2 #1 Публикувано 18 Февруари, 2010 Здравейте всички хондаджии! От лятото си я имам моята японка и до сега не ме е карала да се заглеждам по други! Интересува ме някой може ли да ми каже какви трябва да са хлабините при реглаж на клапани на D14Z4 ,1999г. ,90к.с.?Изчетох във форума написаното по темата,но уви ,за моят тип двигател не можах да намеря нищо.Както разбирате съм нов във форума и се надявам да не съм писал за нещо,което вече го има.Безаварийно каране на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 18 Февруари, 2010 Виж първият пост от тази Тема - при теб хлабините са същите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
БобМарли 2 #3 Отговорено 18 Февруари, 2010 Благодаря ти Себулба .Да разбирам ли ,че 0.20/0.25,всм./изп. ,са усреднените стойности на 0.18-0.22всм., и 0.23-0.27изп.?Както например са на Д16 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 18 Февруари, 2010 Точно така.Хлабините са едни и същи, почти на всички едновалови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
БобМарли 2 #5 Отговорено 19 Февруари, 2010 Благодаря Войвода !!! ,безаварийни километри ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове