Jump to content
TheDevilTwin

Лепене на брони с пластмаса

Recommended Posts

Здравейте,Преди няколко месеца ми препоръчаха сервиз за брони в Красна поляна, където правят въпросната услуга, но момчето, което работеше там, каза, че щяло да излезе прекалено скъпо и не си струвало. Сега пак опрях до същата интервенция и въпросът ми е - има ли в София такъв сервиз, където могат да ми направят броните с пластмаса (а НЕ с КИТ!!!) на добра цена?Благодаря предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не съм сигурна, че те разбирам правилно !!! до колкото виждам търсиш място където лепят брони с пластмаса..до колкото знам, когато бронята е пластмасова, може да се лепи само с пластмаса, а когато е от стъкломат - със смола и после кит..моята добавка я прави едно момче в пряка на Сливница и съм много доволна от него. В последствие му закарах една корса на един приятел със спукана задна броня (пластмасова) и я залепи с черна пластмаса така че без поядисване почти не личеше..момчето остана много доволно, а като за скъпо..зависи какво разбираш под скъпо..лепенето на бронята (+лепене на ушите на единия фар и главата на ключа) излезе 30лв до колкото си спомням. Ако имаш интерес пиши на лично да ти дам координатите :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...