TheDevilTwin 17 #1 Публикувано 18 Февруари, 2010 Здравейте,Преди няколко месеца ми препоръчаха сервиз за брони в Красна поляна, където правят въпросната услуга, но момчето, което работеше там, каза, че щяло да излезе прекалено скъпо и не си струвало. Сега пак опрях до същата интервенция и въпросът ми е - има ли в София такъв сервиз, където могат да ми направят броните с пластмаса (а НЕ с КИТ) на добра цена?Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #2 Отговорено 19 Февруари, 2010 Колега не съм сигурна, че те разбирам правилно !!! до колкото виждам търсиш място където лепят брони с пластмаса..до колкото знам, когато бронята е пластмасова, може да се лепи само с пластмаса, а когато е от стъкломат - със смола и после кит..моята добавка я прави едно момче в пряка на Сливница и съм много доволна от него. В последствие му закарах една корса на един приятел със спукана задна броня (пластмасова) и я залепи с черна пластмаса така че без поядисване почти не личеше..момчето остана много доволно, а като за скъпо..зависи какво разбираш под скъпо..лепенето на бронята (+лепене на ушите на единия фар и главата на ключа) излезе 30лв до колкото си спомням. Ако имаш интерес пиши на лично да ти дам координатите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове