MadOne 1 #1 Публикувано 18 Февруари, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги, след известно време успях да събера чарколяците за турбо кит. Колата е Хонда Сивик 5та генерация с двигател Д16з6. Можете ли да ме насочите койможе да ми сглоби колата както трябва ? Благодаря за вниманието предварително. Поздрави. Редактирано 18 Февруари, 2010 от MadOne Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #2 Отговорено 18 Февруари, 2010 ако е само болт он кит с малко инструменти и ноу хау можеш само да си го поставиш пред блока иначе вярвам че почти навсякъде ще ти го поставят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MadOne 1 #3 Отговорено 19 Февруари, 2010 Не е болт он. Аз хубаво ще го сглобя, но ми трябва някой да ми направи преходник за маслозахранването и да ми свърже всички маркучи( бакууми масло и тн.) Също и картера трябва да се дупчи и да се заварят турбо пътищата. А да свалям картер пред блока е малко кофти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 27 Февруари, 2010 Иска си сервиз или поне гараж с необходимите инструменти.Допитай се до DarcoSi той предполагам поне ще те насочи на някъде, а ако ти излезне късмета той да го сглоби ще си най доволен :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове