Jump to content
Guest viTec

Вдигащи се врати ?

Recommended Posts

Guest viTec

Каде вав Варна има сервиз или Майстор които може да направи вратите на ЦРХ да се вдигат нагоре понеже ми казаха че имало някаде вав Варна ама кат не Помня :):) и да знаете колко пари струва евентуално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

и Ваобще има ли или са ме качили на черешата макар че 1 април е далеч :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

4erniq civic kupeto ama iska 1200-1400 lv. ama mahai ramkite na vratite 4e inak nqkak grozno --- moe mnenieaparatite sa 400 $ uj amortisiorite bili mnogo skapi ---

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

вярно е за амортисьоритеиначе пантите са лесни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

виж кои кво кара на #17 механизма с машинките и няколко амортисиора(които за ни6то нестават)го купих 530$ или 560$ от ибей а за поставянето не взеха много лесно и сам може6 да си ги сложи6трява да си намери6 здрави амортисиори от некадеами тва е и излита ...малко в вятар е сложно ама е яко мнооооо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Хора по цял ден я гледам тая хонда докато сам на работа "Черната купето"е не мога да и са накефя ебаси звяра :):):D:D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

хонда civic 92-95 е определена от "Sports compact car" за най-добра спортна кола на всички времена,как няма да и се възхищаваш "not the quickest,best-handling or best looking sport compact car,but definitely the most popular.Easy to make it go fast,this civic was the standart platform upon which the sport compact phenomenon was built.This car has been butchered mare ways than prime rib.а с тия врати............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Каде вав Варна има сервиз или Майстор които може да направи вратите на ЦРХ да се вдигат нагоре понеже ми казаха че имало някаде вав Варна ама кат не Помня :D  :D и да знаете колко пари струва евентуално

<{POST_SNAPBACK}>

виж в тунинг форума некъв пич ги правеше за 600лв

не знам друга информация но пробвай

май от варна беше :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...