Jump to content
Sergio

Accord 1.8 V-tec 2000g АГУ или Сивик 1.7cdti 2003

Recommended Posts

Нуждая се от малко съвети и наблюдения колегиИскам да сменям марката и да карам Акорд 1.8 V-tec на ГАЗ или Сивик 1.7 cdti.като чели ми се вози на Акорд , чувам че са били Английски? :) Тово лошо ли е? Дали могат да се карат на ГАЗ, сполучливи ли са тези Акорди. Ако не са може да се метна на Сивика на дизелака.Моля дайте мнения .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и за двете коли които говориш са Английски, аз лично невиждам нещо лошо в това. Акорда е супер ама НЕ е за гас, точно тези най-много ги тормози гас и метан...За сивика, виждам, че повечето колеги в други теми казват, че двигателя е на исузо и сивика бил доста широк отвътре.Нека някой с такъв сивик да каже нещо по-конкретно, аз само ако е акорд да не е на гас :DУспех с избора колега :)

Редактирано от jamo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и за двете коли които говориш са Английски, аз лично невиждам нещо лошо в това. Акорда е супер ама НЕ е за гас, точно тези най-много ги тормози гас и метан...За сивика, виждам, че повечето колеги в други теми казват, че двигателя е на исузо и бил доста широк.Нека някой с такъв сивик да каже нещо по-конкретно, аз само ако е акорд да не е на гас :)Успех с избора колега :D

Благодаря колега за бързия отогвор.Гледам по мобилето че ги карат и на ГАЗ тези Акорди. Някой тези дни беше отворил тема за Сивика 1.7 cdti но никой не споделя нищо, голяма тайне еййй ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи с какво би направил компромис , с комфорта или с надеждността.Аз съм с Акорд и го карам на бензин ,един ден ако ми стане твърде скъпо по скоро бих го продал от колкото да сложа газ.Сивика е доста икономичен , но возията е твърда.Имаш и разни консумативи като турбина и т.н. които оскъпяват поддръжката.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...