Jump to content
addicted2drift

Антифриз!

Recommended Posts

От около половин година имам този проблем! Откакто и сложих газ на колцата, за една седмиза ми изпива антифриза от разширителния съд ( около 500ml). Не знам какво да правя!?! Доливам и! А най-интересното е, че на студена кола като отворя капачката на радиатора системата изглежда пълна! И колата никога не е загрявала! Какъв може да е проблема? Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Ще се радвам ако някой, помогне, че не ми сипва антифриз постоянно!P.S.: Колата е CIVIC 1.4i 75k. c. края на 96 година!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тече ти радиатора....спри да и доливаш и ще се убедиш...аз имам същия проблем ма в тоя студ ме мързи да го сменя...просто системата ти наваксва необходимото от разширителя ,поне при мен е така!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За течове (сълзене) някъде по системата оглеждал ли си? Може и да не стига до земята теча. Другото което ми се е случвало (само че на д15б2 незнам дали тук е същото) от спукан всмукателен колектор влиза в цилиндъра и си го гори, обаче беше в по-колосални количества и беше закратко, че не ми се караше с цистерна зад мен :) . Ако някой колега който знае за този всмукател, дали пак преминава водата през него няма да е зле да си го провериш. Другият начин дали вкарва в цилиндъра са свещите. Ако е чиста значи влиза там. Поне при мен така беше - 3 свещи керемидка и една чиста като сълза.... :fun: дано съм помогнал.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...