addicted2drift 1 #1 Публикувано 15 Февруари, 2010 От около половин година имам този проблем! Откакто и сложих газ на колцата, за една седмиза ми изпива антифриза от разширителния съд ( около 500ml). Не знам какво да правя!?! Доливам и! А най-интересното е, че на студена кола като отворя капачката на радиатора системата изглежда пълна! И колата никога не е загрявала! Какъв може да е проблема? Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Ще се радвам ако някой, помогне, че не ми сипва антифриз постоянно!P.S.: Колата е CIVIC 1.4i 75k. c. края на 96 година! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 15 Февруари, 2010 Тече ти радиатора....спри да и доливаш и ще се убедиш...аз имам същия проблем ма в тоя студ ме мързи да го сменя...просто системата ти наваксва необходимото от разширителя ,поне при мен е така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Nikolaev 2 #3 Отговорено 15 Февруари, 2010 За течове (сълзене) някъде по системата оглеждал ли си? Може и да не стига до земята теча. Другото което ми се е случвало (само че на д15б2 незнам дали тук е същото) от спукан всмукателен колектор влиза в цилиндъра и си го гори, обаче беше в по-колосални количества и беше закратко, че не ми се караше с цистерна зад мен . Ако някой колега който знае за този всмукател, дали пак преминава водата през него няма да е зле да си го провериш. Другият начин дали вкарва в цилиндъра са свещите. Ако е чиста значи влиза там. Поне при мен така беше - 3 свещи керемидка и една чиста като сълза.... дано съм помогнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове