Jump to content
Guest Mark Antoniy

Да ви се оплача

Recommended Posts

Guest Mark Antoniy

Отивам аз на кино (Арена) и на паркинга спирам до един голф, с жена на мястото до шофьора , без шофьор, като съм на 1м. от него от дясно. Забелязъх ,че е навил пълен ляв и ако трагне така и излезе без да изправи щи ме удари, помислих си /тоя 100% ще го направи / ама си викам няма, нали седи жена до него и то още преди аз да спра. Е като си тръгвах си погледнах предния калник, естествено хлътнат точно пред вратата и с издрана боя. Попсувах по така любимите ни шофьори на голфове, и си тръгнах! На изхода, за да не правия нарушения(на светофара нямаш право на обратен завой) на 30 м. от светофара има прекъсване на двойната непрекъсната , пускам ляв мигач от половината разстояние а зад мен една жена с хюндай! Незнам защо при положение , че беше далече от мен /поне 15-20 м./ Не ме заобиколи а застана зад мен да чака аз да завия /не беше пуснала мигач/ както и още 4-5 коли зад нея! Е завих и еститвено един наду клаксона и ме псува/ да ти е.. майката/ ! Показах му среден пръст и си отминах ! Начи пак с голф! Не съм направил нарушение не съм ги карал да седят зад мен, КЪФ му е проблема???Ядосах се а и бях ядосан вече на един такъв, излизам и втори!!! Загледах се как се държи всеки един от шофьорите по улиците с голф , е МЪКА! Карат в средата, и сякаш са се качиле на S класа! Хем кара кола която я е взел изцяло щот по-тънко, хем си мисли , че е хванал дедо боже за ...! Е кво да кажа повече! Ще ме извинават всички , особено хората който карат голфове , ама ми писна от простаци по улиците с ГОЛФОВЕ! Не ми е въобще първи или втори такъв случай! А ИВО к`во да каже ??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Без коментар. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Между другото и аз съм забелязъл такова нещо и то не само тия с голфовете , а и тея с опелите , много са прости :angry: То се е видяло че избиват гадни комплекси , ауе да ги заебем и тва е :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Мой приятел има и голф и казва ,че когато е с голфа се заяжда ли с него без причина по улиците! Значи има нещо като всеобща омраза към шофьорите на голфове! Така съм забелязъл от около 2 г. насам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Навсякъде цари агресия положението става все по гадно наистина от неразбрани шофьори место да се наслаждаваш на шофирането трябва да седиш на тръни и очите на 8 заради НЯКОИ щото незнаеш от къде ше ти доиде вече! няма спокоиствие! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Javor

Как да ви кажа - като зад волана стои някой нещастник, който си избива комплексите с идиотското си поведение на пътя, тогава няма значение дали кара Голф, Ауди, БМВ или дори Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Като говорим за избиване на комплекси да ви разкажа нещо. Живея в Дружба 2 - доста изкъртен квартал както всички знаем : ). Там има доста БМВ-та , Опели и Голфове. Все наточени като за световното. Вчера излизам на балкона, поглеждам надолу и пред входа до моя скромен акорд спряло една чисто нова тройка /БМВ/. Тази кола все едно току що беше излезнала от завода. Казвам ви , такова нещо съм виждал само в Интернет и по предаванията за коли по телевизията. Тъй като го виждам за 2-3 път пред нашия вход, започвам да се замислям ако е на някой новонанесъл се съсед какви комплекси трябва да избиваш та да караш кола, която шефа на БМВ сигурно кара и да живееш в Дружба 2. Просто не мога да ги разбера някои хора :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Абе СИМПАТЯГИ, не се косете тои господ го е наказал достатачно, КОЙ нормален човек ще си купи голф в днешни времена, когато има толкова по яки коли (няма да споменавам марки :angry: ) на сащатата цена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Аз пък ще ви кажа за едно друго мое наплюдение по улиците на Варна.Тук моите впечатлениа от шофиорите на 90% от Голфовете е 4е си избиват комплексите с мен.Ако съм първи на свтофара и до мен има някои си с голф ВИНАГИ почва да форсира двигателя на червеното и щтом светне зелено да тръгва да се "дърпа" с мен (е 95% няма как де ме дръпнат де) или ако не дай си бойе някаде взема че изпреваря някои с всемогъщ голф, той по4ва я да надува, я след като се прибера пред него да ме изпревари и да ми сече пътя.Все еи такива работи.И не говоря само за голф 4 а най-вече за 3 и дори 2!!! Писна ми да си избиват комплексите с мен!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Абсолютно същите сценки се разиграват и тук. Аз обаче имам един любим номер. Когато съм първи на светофар и около мен има разни натегачи, аз почвам да играя театър, поглеждам ги, хващам геврека с две ръце, форсирам леко и почвам да гледам напрегнато. Естествено, същото се случва и при опонента. Светва зелено и въпросният комплексар изхвърча с бесно пилене на гуми, рев и газ. А аз си потеглям съвсем бавно и спокойно, карайки всички останали зрители да му се хилят на тъпотията. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Да то имаше една такава реклама, на Фиат Панда - до него на светофара се нарежда един наточен голфаджия, пак така излита напред а пича с пандата си стои и гледа доволен. След малко от скута му се наддига една руса глава ;)"Guess who's having more fun"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Споко !!! Аз миналата седмица също бях потърпевш от така наречените от вас "ГОЛФАДЖИЙ". Мой съсед си купи 2-йка GTI 115 конски сили, широка броня, големия "джам" както те обичат да се изразяват (или сиреч с цяло стъкло на предните врати а не от тези, които са разделени) Ами пич-а беше си хванал слушатели пред блока и им говореше как едва ли не щял да ме размаже и т.н. ;):P;);) , че колата ми била пълен кош, че е цитирам :Японска консервна кутия, дето става само за гъзария и вообще неможела да върви, че щял да ме прави смешен и да ме бие с 4 коли разлика още на старта ;);) Дотук добре :) Ама чашата на търпението преля, когато ми каза, че щял да го снима и да качи в нет-а за да разбие мита за БЪРЗАТА ХОНДА!!! Взех та му се вързах на предизвикателктвото ... и резултата беше бая як базик за него от цялата тайфа зяпачи, защото безсмъртния голф умря на 80 км/ч :( Ама и аз си направих беля де ... са не ме оставя на мира да му я продавам :angry:;);););):( П.П А моята машинка е само 109 конски силички и мисля, че е манинко по тежка :) с има - няма 250 кила + мен 78 ;):D Та мисълта ми е, че тея са бая ограничени и понякога дори с МЪЛЧАНИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ не можеш се опраи с тях !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ako питате мене най - яко ще да е пак както казва Виктор , на светофар , ти газ , оня газ , само че ти си за десен завой или пък ако знаеш къде има куки , газ , газ и най-накрая го пускаш да те издуха и после хоп :( Абе голфаджии , кво да ги равим . Обаче да ви кажа много се изкефих на магистралата на надолнище , минава покрай нас някъв направен , гти пише отпред ала бала и гледа пренебрежително , а ние на инерциика сас старат и стоим го гледаме.Но идва нанагорнището и кво става Джони , ние минаваме покрай него сас 140 / 130 , а на оня гти-то му в гъза.Или пък някво ауди 80 си скъса гъза на нагорнище да ни минава.Ауе мизерия , затова нека не им се хващаме , щото и ние сме будалите тогава :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

мом4ета няма какво да си гожориме. то под моят пост си го пи6е. за мене няма по голям селянин от пи4 в "нато4ен" Голф 2. таскива са ми селян4ета 4е не ми се говори. и си мислят 4е карат ферари. аз веднъж се ка4их на един приятел на голфа и се от4аях. толкова неудобна и трудна за каране кола!! направо го съжалих. аз само бих ви казал :" ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ПОГРЕШЕН ИЗБОР И ЛОШ ВКУС" нека не го отнемане. хахахахаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nitro

хахаххаха да много са тъпи ,дори и тук в Канада много 4есто има тъпаци с голфове които са ги нато4или и си мислят ,4е карат нещо.Наистина тук Хондите са номер едно ,но те голфаджиите все още си бленуват а да не ви разправям колко са скъпи тия каруци / европейски били ,немски били итн./ Абеее все си е боклук .Аз много 4есто се сещам как еди приятел имаше голф и как му се кефеше ,,евтино го бил взел и много вървял /////// да бе да вървял.та така само глупости и тук в северна америка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Тиа Канадските Голфове не са ли във всъщност МЕКСИКАНСКИ???????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

аийде и аз да разкажа за едан случка от преди два дни :-) та карам си аз тойотката ит руски паметник към сливница по Опълченска и ноже би повечето то вас знаят че там непосредствено след колелото и ма спирка на тролейбуса. та карам си аз в лявото платно а от дясно малко пред мен тролей ,който се кани да спира. зад него некав келеш с голф (дори и наточен не беше ) и оня си кара зад тролея с положин кола пред мен и пуска аварийки. сега вски нормален шофьор би си помислил, че онзи глупак се кани да спира ! да, ама не ! галфаджията ( това е най-обидното за което се сещам сега) дава газ и ми сече пътя много рязко ! аз скачам на спирачките и едва не се удрям в оградата в ляво за да не го ударя , при което оня се обръща и почва да ме ругае !ПОБЕСНЯХ ! не стига че го опазих от собствената му тъпотия ами и ми се кара . и гааз ,на следващия светофар той си кара в дясната лента а аз от ляво го заграждам и слизам да се карам с него ! а оня вози неква бабка и пак ми се репчи ! " абене вийдаш ли че съм пуснал мигач?! ДАЖЕ АВАРИЙКИ ПУСНАХ за да видиш че бързам ! " направо ме разби с това обяснение !!!" карам човек в болницата " ми вика ! добре че по природа съм спокоен човек :-))) та се задоволих да му обясня че ако не млъкне че кара двама човека за болницата !та такива ми ти работи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Начи вчера карам си покрай пазара на Люлин посока новия булевард. След като пресеча трамвайните линии трява да права десен завой (90 градусов). Та начи от ляво имаше спряла кола пред мене имаше около 2-3 коли разтояние, а зад мене нямаше. Движиш се с около 30км/ч. И изведнъж искача некъф голфаджия и едвам не се удари в мене и спрялата кола за да ме изпревари точно преди светофара. Може ли да е толко прост? Нервирах се леко и почнах да карам зад него. Ама тоя реши че може да ми избяга при което си пролича, че е 1,4 или 1,6 моно инж. :) Абе има един лаф. Добро момче беше ама си купи Голф. Те тва е.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nitro

хаххахахахха да много си прав Мексикански са и това зна4и ооооооще по големи боклуци. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso
:plane: Много се изкефих на един фен на Хонда има като моята ама черна та отзад м/у двата стопа над надписа CRX пича беше сложил лепенка, която изглеждаше така: Емблема на WV а до нея човече дето я опикава.Дотук с коментара. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Емблема на WV а до нея човече дето я опикава.;)

;)

Публикувано изображение

Тази е мое производство ;););):plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Хехехехе...Май ще си я направа тая емблема и ще си я тура на колата.Само, че няма да пика само върху тая марка, а върху още няколко :plane: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

АДХ може ли да ти ползвам лепенката, чи и при нас има едни с голфове дето си мислят че са фанали господ за шлифера, а като казацх лепенки какжо стана с клубните ? :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

АДХ може ли да ти ползвам лепенката ?

Разрешавам :plane:;););) Все още не съм я патентовал, така че няма проблеми ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
:plane: бе знам ли, ще вземат да ме осъдят по закона за авторското право ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...