Jump to content
Guest cls

Наръчник на начеващия форумжия

Recommended Posts

Guest cls

Аз го взех от Митсубиши форум , те на свой ред са го взели от друг автофорум и така се предава...===Наръчник на начеващия форумжияI. Регистрацията- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...Задължително с главни букви и числа!- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!Друг вариант е картинка орносно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!Направете си повече от една регистрация, безплатно e.II. Началото- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!:newbie:!:drunk:!!!", "PROBLEM"...А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????"- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.IV. Отговори в теми- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - " :mhihi: biggrin.gif "...- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!"eto kolko gotino se polu4ava"- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "V. КраятВсе някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива.===Аз бих добавил и задължително да се съобразите с точка 3 т.е. да се пише на български с латински букви(въпреки наличието на прекрасната ни БЪЛГАРСКА азбука)и въобще игнорирайте всички,които ви казват да пишете на КИРИЛИЦА.Защо ли?Ами защото при прехода латиница->кирилица лъсват "ефектите" от дългата употреба на латинските букви за български текст,а именно:пример: "Аз сАм от Пичковица,а ти от кАде си?" ,вместо "Аз сЪм от Пичковица,а ти от кЪде си?" и куп други такива "ефекти".То и аз не съм господар на правописа ама чак пък толкова.Абе забавлявайте се и не го приемайте навътре :(;):o а така задължително турям 3 иконки :(

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg
:tease::D:D !!! !!! :hondarulez: яка работа///....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

и разберете най накрая коя цифра какво означава.......7 - Т колкото и тъпо да ви звучи.... и не произлиза от леймърските чатъри а отолд скуул хакерите и кракерите :hondarulez: 5 - С ама латинско......още една много важна точка.... опитайте се да измислите някаква кола и да пуснете всички да се чудят каква е :tease: !!! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ааа, и мерси за споменаването на цифри в никовете !!!в моя случай обаче да се оправдая, при мен си е единица, нищо че много хора решават че трябва да е "инет"....опаааааа, записах още един пост !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

айде и аз да се отбележа :hondarulez::tease: !!! !!! :D яко е, наистина се забавлявах докато го четох :D Емо, ако по-горе написаното не беше от части вярно, щяха да четат ника ти както си искал да го напишеш. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

...

още една много важна точка.... опитайте се да измислите някаква кола и да пуснете всички да се чудят каква е !!!  !!!  :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

то май и такава има Тук и Тук пак същия.

Пък ние се опитваме да му помогнем да види човека каква машина кара...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

и разберете най накрая коя цифра какво означава.......

7 - Т колкото и тъпо да ви звучи.... и не произлиза от леймърските чатъри а от

олд скуул хакерите и кракерите  !!!

5 - С ама латинско......

<{POST_SNAPBACK}>

a 3 e E :hondarulez:

Уан Нет, закачи моля те тази тема най-горе :tease: Мисля това са едни добри правила като за начало !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

то май и такава има Тук и Тук пак същия.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз след 2-рия прочетен пост спрях да му следя темите на Гоши. Наистина влиза в инструкциите на наръчника.

:):D:D;);):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

опитайте се да измислите някаква кола и да пуснете всички да се чудят каква е ;)  :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

"Модела" който съм записал в инфото си че карам е най-шукаритетен :) Част от припева на една, много готина песничка ;);) Айде сетете се коя е тя ;)

Иначе наръчника наистина си го бива ! Аз из автомобилните форуми пише от 4 - 5 години и като се сетя в началото какъв ламер бях по отношение на правопис и т.н. и как съм писал... направо ме е срам от мен самия ! :D Архивите на Дир.бг-то са живи и всичко помнят :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ааа, и мерси за споменаването на цифри в никовете :)

в моя случай обаче да се оправдая, при мен си е единица, нищо че много хора решават че трябва да е "инет".... :)

<{POST_SNAPBACK}>

На Радио Любителите им е простено, Лима Зуло Уан Новембър Еко Танго :D;)

Аз като знам че имах възможност да стана "LZ2ADH"... ама като не ме влече този тип хоби, си останах само на "LZ2KWR" (въпреки че това вече не съществува при нас де, че радио клуба във Враца се разтури...; в рода ми са стари радио любители като LZ2TU и LZ4VR), но както и да е, че много се отплеснах :D

73 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...