Jump to content
Guest dimodi

Опитаха се да ми разбият колата :(

Recommended Posts

Guest dimodi

Сутринта я оставих на тоя паркинг около националния стадион, на обяд си личеше, че по двете ключалки е "работено" - набутани навътре и пластмасата около тях нарязана :newbie: Въобще човек може ли да си остави колата някъде в центъра на София без да се чуди дали няма да му я вдигнат, оберат, надраскат, побутнат .... :drunk: Между другото застрахователите нали поемат такава щета ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lamerko

Съчувствам ти кофти тръпка ама така е като човек си купи кола не може да спи спокойно освен ако не спиш в нея :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

ами явно не са били мноооо разбирачи и късмет , явно наркосищото на един приятел му свалиха всичко пред една пицария на обяди JBL a ,ALPINA отекохаако не ти е застраховано cd дават смешните 80 лв трява фактурапросто не спираи на такива местаи носи пищтов кат мен :newbie: ама боен :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Ми точно това се чудя, къде да я оставям ? Наистина, около тоя стадион минават по-малко хора и трябва такива места да се избягват, така ли ? Какви други неща трябва да имам предвид?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ебах му майката, почти всеки ден паркирам в синята зона срещу спортната палата. Само да набарам някой... !!! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Ми точно това се чудя, къде да я оставям ? Наистина, около тоя стадион минават по-малко хора и трябва такива места да се избягват, така ли ? Какви други неща трябва да имам предвид?

<{POST_SNAPBACK}>

застраховай в Булстрад и хич да не ти пука те поне поемат всичко!

Абе кофти тръпка си е все пак!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Ебах му майката, почти всеки ден паркирам в синята зона срещу спортната палата. Само да набарам някой... :D:)

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам за тебе ама аз ако набарам такъв ще му покажа какво значи да му пречат рацете от коленете. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

доста колеги паркират на безплатния паркинг на градинката, точно след орлов мост. вече на 4ма им разбиват колата и им вземат музиката. на един два пъти!не знам дали от скейтърите и там наркоманчетата дето се събират покрай тях, или от платените паркинги наоколо го правят, но е масово явление!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venan

Това наистина е много кофти тръпка!!!На един познат му разбиха колата заради музиката насред паркинга на кино "Арена".Мани само разправии.Тва са некви бахти мизерниците дето за има нема 20кинта ще ти направят баси мизерията!!!:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...