boqnkov 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2010 Колеги, и четирите амортисьора са ми за смяна. Моля за препоръка за марка и място за закупуване и евентуално някакви цени спрямо цена - качество. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #2 Отговорено 15 Февруари, 2010 Ако търсиш една идея по-мека возия, потърси амортисьори за Ровър 400 от близка година. За предните не съм сигурен, но задните са различни. Дори мисля, че имаха някаква разлика в цената в полза на 400. Аз се спрях на Bilstein за задните, 128 лева/брой, B4 серията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #3 Отговорено 15 Февруари, 2010 (Редактирано) За още по меко возене ,може и пружини да вземе от ROVER 400 ! Редактирано 15 Февруари, 2010 от jorko82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yio 1 #4 Отговорено 18 Февруари, 2010 Колеги, и четирите амортисьора са ми за смяна. Моля за препоръка за марка и място за закупуване и евентуално някакви цени спрямо цена - качество. Благодаря.Tokico или Kayaba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове