pitbuls 21 #1 Публикувано 13 Февруари, 2010 P2Ptorent-the drift bible.който иска може да си я изтегли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #2 Отговорено 13 Февруари, 2010 (Редактирано) pitbuls написа: P2Ptorent-the drift bible.който иска може да си я изтегли който го мързи http://vbox7.com/play:55e2b2c9наставлиенията сd дадени от истинксия Drift King Keiichi Tsuchia Редактирано 13 Февруари, 2010 от CapMa_B_MpaKa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 13 Февруари, 2010 (Редактирано) лошото е че много малко от хондаджиите са drift-терииначе The Drift Bilble е велико направена Редактирано 13 Февруари, 2010 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 13 Февруари, 2010 Ми нема кинти за s2k ... имам я библията от бая години и си е супер урок за "танци" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #5 Отговорено 13 Февруари, 2010 Хаха рацер аз затва съм си купил по истинската кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #6 Отговорено 13 Февруари, 2010 iVo®оcKonоFF написа: Ми нема кинти за s2k ... имам я библията от бая години и си е супер урок за "танци" !S2K така или иначе не е кола за дрифтене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 13 Февруари, 2010 Да S-ката не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 13 Февруари, 2010 Що бе .. кфи са и кусурите .. я споделете ... да не се къпем в мечти ?!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #9 Отговорено 13 Февруари, 2010 най-евтиния вариант за истинска дрифтиг машина е АЕ86 Hachi roku за мой най-голям кеф съм карал такава няма такъв кеф няма камшици няма недозавиване дърпаш крака от газта и оп всичка е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #10 Отговорено 13 Февруари, 2010 Drifting Honda RS-R S2000Накратко: 1. С2000 е с неутрално и късо шаси, което е направено перфектно за писта2. Electric Power Steering3. В ниските обороти хич я няма 4. Диференциала не е сред най-здравите Аз все още не съм успявал да изпусна С2000-то, като се има в предвид, че ми е първа кола със задно и редовно я пробвам Винаги се мъчи да се изправи когато задницата тръгне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #11 Отговорено 13 Февруари, 2010 CapMa_B_MpaKa написа: най-евтиния вариант за истинска дрифтиг машина е АЕ86 Hachi rokuСпоред мен е Nissan s13 200sx. АЕ86 са рядкост в Европа и държат цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 13 Февруари, 2010 Абе с други думи много стои в пътя тази кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #13 Отговорено 13 Февруари, 2010 Animal написа: CapMa_B_MpaKa написа: най-евтиния вариант за истинска дрифтиг машина е АЕ86 Hachi rokuСпоред мен е Nissan s13 200sx. АЕ86 са рядкост в Европа и държат цена.или дори Е30 и даже Е36 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #14 Отговорено 13 Февруари, 2010 Е лукчо, за японски автомобили говорим... Някак си не се виждам да се метна в БМВ, с неуважение към БМВ форума. Просто тези коли са по-скоро за гъзария. Поне моите разбирания са такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #15 Отговорено 13 Февруари, 2010 Интересно ми е къв газар ще си с Е30. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 13 Февруари, 2010 Animal написа: Е лукчо, за японски автомобили говорим...Къде го прочете това ? и Е30 е един наистина много гъзарски автомобил ... и хич не става за дрифт ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #17 Отговорено 13 Февруари, 2010 И то какво остана за дрифт с хонда - само NSX? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #18 Отговорено 13 Февруари, 2010 ами не съм много убеден, че NSX e по-добре от S2000 за дрифт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #19 Отговорено 13 Февруари, 2010 вижте сега,който си го може=си го може.Кейчи дрифти и с МР2,а това са го отписали тотално за дрифт.така че който казва че С2000 не става просто да вземе още уроци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #20 Отговорено 14 Февруари, 2010 Лукчо, аз така говоря, не съм го прочел, просто за мен БМВто не е кола за дрифт. Не съм видял световно състезание по дрифт и да участва БМВ в него, освен King of Europe. Макар че и Американ Мъсълите не стават /Dodge Viper/ по мое мнение, но е факт, че Formula D в САЩ използват мъсъл карс. А за мен S2000 си става за дрифт. Явно кой каквото му е удобно, приятно и е свикнал с него това ползва. Важното е да е със задно, да има LSD и достатъчно пауЪр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #21 Отговорено 14 Февруари, 2010 Ей Насе .. ти пак ма върна в първи клас ве ... Кисело викате гроздето ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #22 Отговорено 14 Февруари, 2010 за да става успешен дрифта трябва кола турбо заради въртящия момент , докато при ондите трябва да даржиш само високи обороти за да стават работите реално погледнато за нашите условия най-достъпната като коне и части е Е30 поне 2.5 , но с повече търсене може да се намери и някое хачи року даже скоро продадоха едно турбо за около 6000 така че всеки си прави сметките а за коя да е от силвиите за читава да става за каране поне 10000според мен NSX кола с средно разположен двигател не мисля че е най удачния вариант за лъзгание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #23 Отговорено 14 Февруари, 2010 CapMa_B_MpaKa написа: за да става успешен дрифта трябва кола турбо заради въртящия момент , докато при ондите трябва да даржиш само високи обороти за да стават работите реално погледнато за нашите условия най-достъпната като коне и части е Е30 поне 2.5 , но с повече търсене може да се намери и някое хачи року даже скоро продадоха едно турбо за около 6000 така че всеки си прави сметките а за коя да е от силвиите за читава да става за каране поне 10000според мен NSX кола с средно разположен двигател не мисля че е най удачния вариант за лъзганиеа филмчето започва точно с думите,че за дрифт една сток силвия ще свърши работа с много леки доработни откъм окачване....Искрен от Плевен дрифтеше по-готино с 1.8-цата на Е30-ката отколкото с 2.8-цата.....така че много си зависи до стила на каране според мен и практиката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #24 Отговорено 14 Февруари, 2010 Animal написа: Лукчо, аз така говоря, не съм го прочел, просто за мен БМВто не е кола за дрифт. Не съм видял световно състезание по дрифт и да участва БМВ в него, освен King of Europe. Макар че и Американ Мъсълите не стават /Dodge Viper/ по мое мнение, но е факт, че Formula D в САЩ използват мъсъл карс. А за мен S2000 си става за дрифт. Явно кой каквото му е удобно, приятно и е свикнал с него това ползва. Важното е да е със задно, да има LSD и достатъчно пауЪр.1. аз никъде не съм твърдял, че С2000 не става за дрифт2. мнението ми за е30 беше че е едно от най-ефтините неща ( няма да казвам коли ), които можеш да си купиш и с които можеш да дрифтиш прилично - а не че на световните по дрифт ги карат там няма много голямо разнообразие на коли - също както във формула едно няма много коли от инди ... те не че ас бавни, но просто не са конкурентни CapMa_B_MpaKa написа: за да става успешен дрифта трябва кола турбо заради въртящия момент , докато при ондите трябва да даржиш само високи обороти за да стават работите реално погледнато за нашите условия най-достъпната като коне и части е Е30 поне 2.5 , но с повече търсене може да се намери и някое хачи року даже скоро продадоха едно турбо за около 6000 така че всеки си прави сметките а за коя да е от силвиите за читава да става за каране поне 10000според мен NSX кола с средно разположен двигател не мисля че е най удачния вариант за лъзганиене си Българин или не си грамотен ? Едвам те разбрах ! "За да е успешен дрифта" трябва кола с определен клас мощност на килограм, което често се случва с турбо колите, но не е закон ... Това е след като изключиш другите фактори - пилот, задвижване, окачване, разпределение на масите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #25 Отговорено 14 Февруари, 2010 (Редактирано) както кажеша за другото си прав лично съм виждъл човек с Лада 1500 да прави страхотни изпълнения ,но просто казах че за начало Е30-ките са най-евтиния вариант все пак темата е за филм с настъвления защото има безброй примери за перфектно лъзгание с доста станни машини ,които нямат никакви заложби за това въпрос на задкормилно устройство Редактирано 14 Февруари, 2010 от CapMa_B_MpaKa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #26 Отговорено 14 Февруари, 2010 Не съм искал да те обидя, а зададох въпрос. Просто ако си прочетеш изречението ( защото то е едно ) в което има два препинателни знака на 4 реда, ще разбереш, че мисълта ти трудно се хваща ... просто се старай малко повече, за да не се чудят колегите, какво си написал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #27 Отговорено 15 Февруари, 2010 Идеята при дрифтачките не е ли да са N/A, за да няма лагове, забавяния и тем подобни, сещам се ся за z350 и ae86, които си ги карат без турбота и са всепризнати дрифтачи, 200sx явно заради малкото турбо не дава големи лагове и не е проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #28 Отговорено 15 Февруари, 2010 Колата с турбо си има нейните приемущества и недостатъци . Големият + и е ,че имаш голям въртящ момент на ниски обороти ,който реално прави гумите на пушек ,но както каза колегата има и лаг и не трябва да влиза в него . Същото е и с атмосферните ,но точно обратното примерно ае-то трябва яко ръчка или както кейчи казва в филма Pedal to the metal и оп готово , защото все пак е количка 130 коня ( най-мощната ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #29 Отговорено 15 Февруари, 2010 CapMa_B_MpaKa написа: Колата с турбо .... Големият + и е ,че имаш голям въртящ момент на ниски обороти ... :) Колега или нещо не мога да те разбера или не си се изказал правилно. Къде видя голям въртящ момент на турбо колите в ниски обороти ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #30 Отговорено 15 Февруари, 2010 ей за това само чета по форумите като напиша нещо излиза една голяма глупост Имах предвид , че турбо брамчилките имат по-голям въртящ момент на по-ниски обороти спрямо атмосферните на които им трябват обороти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #31 Отговорено 21 Февруари, 2010 lz2lps написа: iVo®оcKonоFF написа: Dragi4 написа: S-ката не става Що бе .. кфи са и кусурите .. я споделете ... да не се къпем в мечти ?!! ...3. В ниските обороти хич я няма ...Абе не знам, дали в ниските я няма, знам само, че на Хачирокутата им слагат мотори от S2k Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове