Guest bellinda #1 Публикувано 25 Януари, 2006 НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е HONDA VIGOR В BG ЗАЩОТО АЗ ДА. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #2 Отговорено 26 Януари, 2006 Тва матор беше май -и други съм виждал на живо-дет само по интернет ги има . Аз за един гол и грозен Хорнет си мечтая . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #3 Отговорено 26 Януари, 2006 Тва матор беше май В никакъв случай !По темата: Vigor НЕ съм виждал, но съм виждал INSPIRE (по-точно Аз съм виждал първата генерация Inspire, чиито пълно наименование е "Accord INSPIRE" - при следващите генерации отпада абревиатурата "Accord" и се наричат САМО "Inspire") ! Кажи речи, то е същото - и двете са правени на базата на Акорд и са си кажи речи ... АКОРД, но с по-богато обзавеждане. Предлагани са предимно за Япония (тия двата от там са дошли), но и за Сев. Америка са предлагани, но под други имена.И въпросния Vigor и Inspire-а който Аз съм виждал са с 2.5 литрови, 5 (ПЕТ) цилиндрови мотори ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 26 Януари, 2006 май има и мотори Vigor и коли ....поне ми изкара доста мотори в google.....не знам...ето малко снимки на този дзвер напрао си е дзвер Honda Vigor Pictures Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #5 Отговорено 26 Януари, 2006 Много е красива, такова животно никога не съм виждал на живо: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #6 Отговорено 26 Януари, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #7 Отговорено 26 Януари, 2006 Сори за неосведомеността ми -имало и моделен ред даже ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #8 Отговорено 27 Януари, 2006 Красавица си е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #9 Отговорено 28 Януари, 2006 Еийй, това било много яко! Не бях чувал за такава хонда, но сега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #10 Отговорено 28 Януари, 2006 Има една дори знам каде е паркирана и дори се продава, но е само купе (с гръмнал двигател )! и дори се продава случайно срещнах познат на собственика та той ми даде информацията! А и е с десен волан! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове