Guest Hronos #1 Публикувано 25 Януари, 2006 (Редактирано) Интересно филмче на Бест Моторинг се появи току що в Арена.БГСега го тегля ето и линк.Опс.....линк не мога да ви дам защото е с моя логин и ще ме изхвърлят моментално. Редактирано 25 Януари, 2006 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #2 Отговорено 25 Януари, 2006 Тестове на всички модели на Хонда с топ двигатели,вкл. и Сивик SIR.Спрямо други марки автомобили.Който може да си го дръпне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #3 Отговорено 26 Януари, 2006 С2000 прототип някъде нещо за нея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 26 Януари, 2006 Downloading 10%.......тва ще е много...бест моторинг имат само ненормални клипчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #5 Отговорено 26 Януари, 2006 Филмчето е перфектно.Ако го гледа някой,който не е фен на ХОНДА ще каже,че има нещо нагласено.Ама истината е,че ХОНДА троши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #6 Отговорено 26 Януари, 2006 (Редактирано) олееее напрао са побъркаххх...толкова яко филмче не съм гледал до сега сериозно .....не мога да го опиша ...гледаите го здалжително!.......е тва ако не ме направи два пъти по голям "сектант" утрепете ме....ще се убедите !!! !!! Редактирано 26 Януари, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 26 Януари, 2006 (Редактирано) аз го дръпнах вече, не съм го гледал още, но обещава да е много добро !!! Ето и линкче, за да не го търсите: Best Motoring International Vol. 1 - Type R Legend Редактирано 26 Януари, 2006 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #8 Отговорено 26 Януари, 2006 Може ли някой,който го е гледал да каже горе долу за какво се разправя.Аз имам едно,което се казва "Best Motoring 2004".В началото почва с интегра тайп Р,после има състезание с 2 интегри тайп Р,после има някаква битка между сивик тайп Р,интегра тайп Р,субару врх,миата,рх-8 и др.(познайте кой победи),после се появява и едно порше карера С,С2000 и така нататък.Питам,защото дадох връзката "Best Motoring International Vol. 1 - Type R Legend" от арената на един приятел да я дръпне утре,че аз нямам регистрации в никакви торенти.Та мисълта ми е ако е същото да му кажа да не го дърпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #9 Отговорено 27 Януари, 2006 (Редактирано) Може ли някой,който го е гледал да каже горе долу за какво се разправя. Аз имам едно,което се казва "Best Motoring 2004". В началото почва с интегра тайп Р,после има състезание с 2 интегри тайп Р, после има някаква битка между сивик тайп Р,интегра тайп Р,субару врх,миата,рх-8 и др.(познайте кой победи),после се появява и едно порше карера С,С2000 и така нататък. Питам,защото дадох връзката "Best Motoring International Vol. 1 - Type R Legend" от арената на един приятел да я дръпне утре,че аз нямам регистрации в никакви торенти. Та мисълта ми е ако е същото да му кажа да не го дърпа. <{POST_SNAPBACK}> ми колега тва е друго само с Type R hondi......има и състезания с други коли за тест .....състезания за време....и такива неща......Best Motoring 2004 го имам и не е същото....а и това е само на модели до 1999 година.....никаде не се появява Рх-8че даже и GT-R Skyline нема.....горещо препоръчвам да го гледаш...много ме изкефи...и искам да кажа едно BIG THANKS na Hronos за инфото Редактирано 27 Януари, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #10 Отговорено 27 Януари, 2006 то филмчето е старо, но сега са се сетили да го добавят. наистина там S2000 е още прототип. но много се кефят на integra type R, пича от JUN разправя колко идеално е балансирано шасито, и най-малките промени по него по-скоро го развалятBest Motoring 2004 е друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #11 Отговорено 27 Януари, 2006 Ей,на пича му закрили акаунта в арената Има ли някой с реално IP,който да се навие да го дръпна от неговия комп?В замяна мога да предложа Бест Моторинг 2004 и/или High Octane Detonate 2005.Имам 256КБит/с изходящ и 384КБит/с входящ канал.Примерно ще го включваме само през ноща.Малко трудна работа да се навия накой ама да пробвам,че искам много да го гледам това Type R Legend. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #12 Отговорено 27 Януари, 2006 има и едно което се казва "roaring vtec" и то е много добро както всичко на bestmotoring i hotversions Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #13 Отговорено 27 Януари, 2006 а вижте и тука има няколко филмчета на бест моторинги се регистрараш безплатно не като в аренатаhttp://torrents.linkos.bg/browse.php?searc...at=0&incldead=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #14 Отговорено 27 Януари, 2006 имам ги всичките на CD-та мога да ги сложа на мулето примерно да ги дръпнетеп.п. ама няма да е тези дни, че се местя, заминавам за командировка и други веселби - след седмица най-рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове