se7en 0 #1 Публикувано 10 Февруари, 2010 Не можах да се стърпя да споделя клиповете, след като останах просто изумен след видяното... просто невероятно!Honda - The Power Of Dreams presents Asimo http://www.youtube.com/watch?v=Cf5szwz6Qzc П.П. Ако темата не е за този раздел, нека модераторите я преместят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #2 Отговорено 10 Февруари, 2010 Най - яката сцена е с оркестъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
se7en 0 #3 Отговорено 11 Февруари, 2010 Най - яката сцена е с оркестъра Абсолютно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #4 Отговорено 11 Февруари, 2010 ....оркестъра къртииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #5 Отговорено 11 Февруари, 2010 (Редактирано) Не знам защо,но клипчето с оркестъра ме накара да се почувствам по-добре, ... поне за миг... Редактирано 11 Февруари, 2010 от vi4o0o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове