Jump to content
Guest slus4o

Marangoni Zeta Linea

Recommended Posts

Guest slus4o

Голям маняк съм на "V" образния тип шарка и тези гуми като ги видях се влюбих в тях, имат и много съблазнителна цена 99лв. което си е супер отначало си търсех 185/50/15 (заради хидравликата), но се оказа че въобще няма такивъв размер за гуми имало 185/55/15 но като гледам че има колеги които карат с 205 или с 215 си викам че 195/50/15 не е за умиране (дано де) а имат даже и борд аве страшна гума, внимание към първата снимка :rolleyes:Marangoni Zeta Linea ИНФО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

изглежда доста добре а и цената и е супер.честито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Марангони е най-висококачественото Реге което се прави в света но все пак си остава Регенерат.Не ги пуша тия.Когато влязат като доставчик във WRC,F1 или се появят в някоя немска/английска/ статистика или изпитание,тогава ще им се доверя.Във Световния шампионат тая година масово се кара с BF Goodrich.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Марангони е най-висококачественото Реге което се прави в света но все пак си остава Регенерат.

И аз това разправям на един колега ама той не ми вярва :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

"Всеки има право на лош вкус",край на цитата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Марангони е най-висококачественото Реге което се прави в света но все пак си остава Регенерат.

И аз това разправям на един колега ама той не ми вярва :drunk:

<{POST_SNAPBACK}>

Ми и аз да бях на негово място, и аз нямаше да ти вярвам ;) Да, Марангони произвеждат регенерат за товарни гуми. Да, Марангони регенерират и леки гуми, но... не ги продават под марката Марангони, а Марикс или нещо такова. А тази от снимката си е нова :o От линка се вижда че, те се хвалят със структурата на своя си каркас.

Друг въпрос е че, нови или не за мен са си :( :( :newbie:

Редактирано от Honda-Z

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тези зета наистина са си собствена разработка на Марангони, и са чисто нови гумино преди две години спорех с един гумаджия, дето се мъчи да ми обясни, как Марангони не правели вече регенерати а само тяхно си производство.И ми ги хвали и ги пробутва, аз гледам от вътре и 4те гуми изглеждаха различно, личеше си ясно различния (каркас ли се казва).но пред тез зета 100 пъти бих избрал някоя истинска гума - ей Honda-Z да не мълчи ами да ти даде 4 bridgestone potenza.но пък потенцата имат една кофти страна - струва ти се, че колата ти не върви както преди. по-трудно въртиш гуми на старта, по-трудно поднасяш в завоите - все едно колата ти е по-слаба вече!ако пък искаш шоу, вземи си тойо - сцепление нямат, но издържат с години зверска експлоатация, пилежи, рали изцепки по завоите и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Ако знаеш преди седмица как в радиал ме убеждаваха, че няма база за сравнение на Потенца с Toyo Proxes.... Даже ме убеди да си взема две такива напролет, ама ме разубеждаваш нещо :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

И аз мога да потвърдя, че с Toyo Proxes е голям кеф. Летните ми са такива и чакам с нетърпение да дойде пролетта, че да ги сложа отново. Сега съм с едни Maloya зимни. Не че и тях не ги тормозя от време на време ама това е друг въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз пък залагам на MICHELIN :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ето една статия придружена с тест на летни гуми - http://www.markon-test.com/mt/opencms/test...r_tires_3_2003/ кликни на "тест", която доказва че не винаги най-скъпите и реномирани марки са най-добрият избор. Търсих доста инфо по този въпрос и май хората са прави. В случая имам 2 комплекта с по 4 гуми от Michelin Energy E3A и Hankook Optimo K 406 всички с размер 185/60 R14 H до 210км/ч, с първите съм карал едно лято, доволен съм почти без забележки, с вторите съвсем малко, но нищо че са корейски, май ще излезнат и по-добри. Мисълта ми е, да не се залага само на марка а и на разумно съотношение цена-качество :Dсамо да допълня за теста - колкото са по-ниски цифрите на оценките, толкова по-добри показатели дават :D Гледал съм доста тестове, които са направени с явно рекламна цел в полза на някоя от големите марки, но този смятам не е такъв, още повече е на сайта на комисията за защита на потребителите или нещо такова беше :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Ето една статия придружена с тест на летни гуми - http://www.markon-test.com/mt/opencms/test...r_tires_3_2003/  кликни на "тест", която доказва че не винаги най-скъпите и реномирани марки са най-добрият избор. Търсих доста инфо по този въпрос и май хората са прави. В случая имам 2 комплекта с по 4 гуми от Michelin Energy E3A и Hankook Optimo K 406 всички с размер 185/60 R14 H до 210км/ч, с първите съм карал едно лято, доволен съм почти без забележки, с вторите съвсем малко, но нищо че са корейски, май ще излезнат и по-добри. Мисълта ми е, да не се залага само на марка а и на разумно съотношение цена-качество :D

<{POST_SNAPBACK}>

:thumbs1: damn right!.....и аз съм със зимни SNOWFLAKE....за по 50 лева ама гледам как на майка ми Лайното(реното) с Дънлоп гуми зимни не може да потегли без яко боксуване на места кадето аз примерно не съм имал проблем :D...даже и колата се държи по стабилно като цяло Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Пак яко оф топик ама..Магнуме брат.. не мога да се съглася 4е Toyo Proxesa T1S не държала.По4ти година карах с 4 такива на старата ВТИ-зверска гума.Налага се 1 нова марка на пазара Maxsis .Та бързата им гума е мисля Z1 модел, много добре изгглежда6та с по4ти вси4ки сертификати за ка4ество и бла бла бла...Цената и е несеризно ниска.Та ако някой ве4е има такива Z1 да сподели....мисля да ска4ам в такива,имат размер 195/45/15 V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Хораааааа какви са пак тия спорове бре??? Всеки има право на избор:thumbs1: Ако си луд дрифтаджия си взимаш Toyo! Ако искаш по-голяма стабилност в завоите взимаш нещо доказано във Ф1 или WRC както каза Hronos!!! Тва е:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Зна4и ти никога няма да разбере6 дали 1 марка гуми е по добра от друга.Единствено се съгласих за правото на избор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Твърдо зад TOYO.Незнам за кви дрифтове говорите но това за мен е супер стабилна гума.Както Dragi4 каза част от Варненската група сме се ориентирали към MAXXISКолегата Group4dam си взе такива 17" аз си сложих такива зимни на CRX-а и сме мноооо доволни.Като видях новата им гума VICTRA MA Z1 щях да откача.Сигурен съм че лятото ще карам с такива.Приемам критики от типа:"кви са тия аз не съм ги чувал" или "от мишелина по-убау нема" и всякакви такива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не знам за новото тойо но аз карах две лета с прокси и хич,ама хич не останах доволен още повече като се износиха съвсем не щяха да лепнат.най-доволен останах от бриджстоуна и ъни роял които си бяха направо бетон.това си е мое мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Твърдо зад TOYO.Незнам за кви дрифтове говорите но това за мен е супер стабилна гума.Както Dragi4 каза част от Варненската група сме се ориентирали към MAXXISКолегата Group4dam си взе такива 17" аз си сложих такива зимни на CRX-а и сме мноооо доволни.Като видях новата им гума VICTRA MA Z1 щях да откача.Сигурен съм че лятото ще карам с такива.

<{POST_SNAPBACK}>

На какви парички варви тази VICTRA MA Z1 и случайно да знаеш дали имат представител в Софето. Даже снимката на TYPE-R не ви склони за една добра дума а :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Тея Maxxis са производство на фирма, която е консорциум между Toyo и някаква китайска. Ходих на сайта им ама май видях само 16 цолови и нагоре (специално за тоя Z1 модел).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Дано като си купя Марангонито лятоска и аз да си хваля гумите като вас :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

На какви парички варви тази VICTRA MA Z1 и случайно да знаеш дали имат представител в Софето

От края на февруари ще са налични във Варна и тогава ще се знаят и цените им :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

От края на февруари ще са налични във Варна и тогава ще се знаят и цените им :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ако цената е до 110-120лв. за 190/50/15 с борд ще си купя иначе:

..... като си купя Марангонито лятоска и аз да си хваля гумите като вас :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Зна4и ти никога няма да разбере6 дали 1 марка гуми е по добра от друга.

Единствено се съгласих за правото на избор

<{POST_SNAPBACK}>

Драгич за мен принципно има само една марка гуми и това е Bridgestone!!! Но никога не изключвам и другите марки!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Интересно ми е само как се чувстват всички горди притежатели на потенци за по 150-200 кинта след поредния сблъсък със злокобна джантоизкъртваща шарнироразбиваща дупка, умело маскирана в тъмното. Щото на мен ми дреме на 90 левовия Stunner. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

На какви парички варви тази VICTRA MA Z1 и случайно да знаеш дали имат представител в Софето

От края на февруари ще са налични във Варна и тогава ще се знаят и цените им :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Днес дойдоха офертите 195/50/15 R 86 V Re-Inforced 110 лв

205/50/15 ZR 150 lv 15-17 Февруари 4акат камиона

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Интересно ми е само как се чувстват всички горди притежатели на потенци за по 150-200 кинта след поредния сблъсък със злокобна джантоизкъртваща шарнироразбиваща дупка, умело маскирана в тъмното.

Щото на мен ми дреме на 90 левовия Stunner.  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Това е горе-долу, че не ти пука да си счупиш опела, щото са му евтини частите...

Чувстват се малко по-сигурни на пътя от колкото ти би могъл, да речем :lol: Човешкия фактор и лошият късмет са едно на ръка, но със сигурността трябва да се избягват компромиси, доколкото зависи от самите нас. И не говоря само за Bridgestone. Всички знаят, че и изделията на Michelin, Continental, GoodYear, Yokohama, Toyo, че даже и по-голямата част от подмарките им си ги бива.

Щото на мен ми дреме за живота (моя, на спътниците ми и всички останали участници в движението).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Интересно ми е само как се чувстват всички горди притежатели на потенци за по 150-200 кинта след поредния сблъсък със злокобна джантоизкъртваща шарнироразбиваща дупка, умело маскирана в тъмното.

Щото на мен ми дреме на 90 левовия Stunner.  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

че моите потенци бяха за 108лв, 195/50-15

и с тоя подсилен борд (почти като на runflat гума) съмнявам се да успея да му направя цицина по-скоро джантата ще се разпадне

по-скоро се притеснявам за зимните, въпреки че са на височина 70 - ама им е толкова мек борда...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

и с тоя подсилен борд (почти като на runflat гума) съмнявам се да успея да му направя цицина по-скоро джантата ще се разпадне

<{POST_SNAPBACK}>

стават, стават цицини на потенцата, колега :lol:

жената напрай сцепен балон на едната потенца без да се случи нещо на джантата :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

<{POST_SNAPBACK}>

стават, стават цицини на потенцата, колега ;)

жената напрай сцепен балон на едната потенца без да се случи нещо на джантата ;)

<{POST_SNAPBACK}>

искам такива джанти! кажи какъв модел са?

не че не могат да станат цицини на потенцата, трябва желязна да е че да е имунизирана против българските дупки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

искам такива джанти! кажи какъв модел са?

не че не могат да станат цицини на потенцата, трябва желязна да е че да е имунизирана против българските дупки

<{POST_SNAPBACK}>

ми OZ са, нищо особено...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Колеги от неделя съм горд :P собственик на две Зети-Линеи и много им се кефя - страхотни са бе хора и имат доживотна гаранция (каквото и да значи това). Направо не мога да се нарадвам и на летите джанти които нямах търпение да сложа, направо сърцераздирателна е гледката сега новите гуми и яките джанти :) от кеф, пожелавам го на всички ви:worthy::punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Колеги от неделя съм горд  :worthy: собственик на две Зети-Линеи и много им се кефя - страхотни са бе хора и имат доживотна гаранция (каквото и да значи това). Направо не мога да се нарадвам и на летите джанти които нямах търпение да сложа, направо сърцераздирателна е гледката сега новите гуми и яките джанти ;) от кеф, пожелавам го на всички ви:punk::)

<{POST_SNAPBACK}>

Покажи снимки, че така само на думи не става. :P А също и ние видиме как е станало та и ние да се изкефиме. На какви джанти си ги сложил 15 или 16 и колко 200лева ти е гумата ако са 205/50/R16 ?! ;) И аз исках подобни, ама май нема в момента за 4 гуми толкоз пари, айде иначе честито и да си ги пазиш много! Също да не забравиш снимките! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o
Отговорено (Редактирано)

Ми братле това са Джантите а това

Гумите, а скоро ще я водя и на бояджия и ще заспи от всякаде :angry:

П.С. Цената на гума е 99 кинта за 195/50/15 (гумата е с борд)

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Имах предвид на твойта кола снимки, гумата плюс джантата да видиме как седи, другия линк го има по-нагоре в темата. Иначе не са лоши джантите и те да са ти честити. :angry: Между другото откъде си намери гумите и защо са ти наполовна от цената на тези които на мене ми предлагаха. Дали имаш възможност да попиташ за 205/50/16 какви пари са или ако имаш телефон да дадеш че ми е любопитно. Ако четирите са до 600, може да се замисля дали и аз да не последвам примера ти! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

аз имам 2 такива от зад на мокро са опасни за живота.....на сухо горе доло става но за доволен и дума не може да става ...мое мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

аз имам 2 такива от зад на мокро са опасни за живота.....на сухо горе доло става но за доволен и дума не може да става ...мое мнение

<{POST_SNAPBACK}>

Ми след коментара на колегата сигурно е тъпо да кажа каквото и да било защото досега никой не ми каза и една добра дума за гумите, но аз съм си ентусиаст пък и много се кефя на шарката ето телефона на гумаджийницата "ТИТАН" 0886/ 90 23 35 и адреса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:angry: а какво 6те кайете за Avon мотора си карах с такижа и биаха страхотни но за коли как са

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Тея Maxxis са производство на фирма, която е консорциум между Toyo и някаква китайска. Ходих на сайта им ама май видях само 16 цолови и нагоре (специално за тоя Z1 модел).

<{POST_SNAPBACK}>

Имат и на 15'.Аз ве4е напазарувах Z1-то 195/50/15 ZR и хи4 не съжалявам :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

<{POST_SNAPBACK}>

Ми след коментара на колегата сигурно е тъпо да кажа каквото и да било защото досега никой не ми каза и една добра дума за гумите, но аз съм си ентусиаст пък и много се кефя на шарката ето телефона на гумаджийницата "ТИТАН" 0886/ 90 23 35 и адреса

<{POST_SNAPBACK}>

Колега аз съм с 4 такива 205/50/15 и съм доволен само са ми малко високички ;) Иначе шарката наистина си е маняшка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...