Guest slus4o #1 Публикувано 25 Януари, 2006 Голям маняк съм на "V" образния тип шарка и тези гуми като ги видях се влюбих в тях, имат и много съблазнителна цена 99лв. което си е супер отначало си търсех 185/50/15 (заради хидравликата), но се оказа че въобще няма такивъв размер за гуми имало 185/55/15 но като гледам че има колеги които карат с 205 или с 215 си викам че 195/50/15 не е за умиране (дано де) а имат даже и борд аве страшна гума, внимание към първата снимка Marangoni Zeta Linea ИНФО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 25 Януари, 2006 изглежда доста добре а и цената и е супер.честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #3 Отговорено 25 Януари, 2006 Марангони е най-висококачественото Реге което се прави в света но все пак си остава Регенерат.Не ги пуша тия.Когато влязат като доставчик във WRC,F1 или се появят в някоя немска/английска/ статистика или изпитание,тогава ще им се доверя.Във Световния шампионат тая година масово се кара с BF Goodrich. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 25 Януари, 2006 Марангони е най-висококачественото Реге което се прави в света но все пак си остава Регенерат.И аз това разправям на един колега ама той не ми вярва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #5 Отговорено 25 Януари, 2006 "Всеки има право на лош вкус",край на цитата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #6 Отговорено 26 Януари, 2006 (Редактирано) Марангони е най-висококачественото Реге което се прави в света но все пак си остава Регенерат.И аз това разправям на един колега ама той не ми вярва <{POST_SNAPBACK}> Ми и аз да бях на негово място, и аз нямаше да ти вярвам Да, Марангони произвеждат регенерат за товарни гуми. Да, Марангони регенерират и леки гуми, но... не ги продават под марката Марангони, а Марикс или нещо такова. А тази от снимката си е нова От линка се вижда че, те се хвалят със структурата на своя си каркас. Друг въпрос е че, нови или не за мен са си :( Редактирано 26 Януари, 2006 от Honda-Z Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 27 Януари, 2006 тези зета наистина са си собствена разработка на Марангони, и са чисто нови гумино преди две години спорех с един гумаджия, дето се мъчи да ми обясни, как Марангони не правели вече регенерати а само тяхно си производство.И ми ги хвали и ги пробутва, аз гледам от вътре и 4те гуми изглеждаха различно, личеше си ясно различния (каркас ли се казва).но пред тез зета 100 пъти бих избрал някоя истинска гума - ей Honda-Z да не мълчи ами да ти даде 4 bridgestone potenza.но пък потенцата имат една кофти страна - струва ти се, че колата ти не върви както преди. по-трудно въртиш гуми на старта, по-трудно поднасяш в завоите - все едно колата ти е по-слаба вече!ако пък искаш шоу, вземи си тойо - сцепление нямат, но издържат с години зверска експлоатация, пилежи, рали изцепки по завоите и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #8 Отговорено 27 Януари, 2006 Ако знаеш преди седмица как в радиал ме убеждаваха, че няма база за сравнение на Потенца с Toyo Proxes.... Даже ме убеди да си взема две такива напролет, ама ме разубеждаваш нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #9 Отговорено 27 Януари, 2006 И аз мога да потвърдя, че с Toyo Proxes е голям кеф. Летните ми са такива и чакам с нетърпение да дойде пролетта, че да ги сложа отново. Сега съм с едни Maloya зимни. Не че и тях не ги тормозя от време на време ама това е друг въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #10 Отговорено 27 Януари, 2006 аз пък залагам на MICHELIN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #11 Отговорено 28 Януари, 2006 Ето една статия придружена с тест на летни гуми - http://www.markon-test.com/mt/opencms/test...r_tires_3_2003/ кликни на "тест", която доказва че не винаги най-скъпите и реномирани марки са най-добрият избор. Търсих доста инфо по този въпрос и май хората са прави. В случая имам 2 комплекта с по 4 гуми от Michelin Energy E3A и Hankook Optimo K 406 всички с размер 185/60 R14 H до 210км/ч, с първите съм карал едно лято, доволен съм почти без забележки, с вторите съвсем малко, но нищо че са корейски, май ще излезнат и по-добри. Мисълта ми е, да не се залага само на марка а и на разумно съотношение цена-качество само да допълня за теста - колкото са по-ниски цифрите на оценките, толкова по-добри показатели дават Гледал съм доста тестове, които са направени с явно рекламна цел в полза на някоя от големите марки, но този смятам не е такъв, още повече е на сайта на комисията за защита на потребителите или нещо такова беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #12 Отговорено 28 Януари, 2006 (Редактирано) Ето една статия придружена с тест на летни гуми - http://www.markon-test.com/mt/opencms/test...r_tires_3_2003/ кликни на "тест", която доказва че не винаги най-скъпите и реномирани марки са най-добрият избор. Търсих доста инфо по този въпрос и май хората са прави. В случая имам 2 комплекта с по 4 гуми от Michelin Energy E3A и Hankook Optimo K 406 всички с размер 185/60 R14 H до 210км/ч, с първите съм карал едно лято, доволен съм почти без забележки, с вторите съвсем малко, но нищо че са корейски, май ще излезнат и по-добри. Мисълта ми е, да не се залага само на марка а и на разумно съотношение цена-качество <{POST_SNAPBACK}> damn right!.....и аз съм със зимни SNOWFLAKE....за по 50 лева ама гледам как на майка ми Лайното(реното) с Дънлоп гуми зимни не може да потегли без яко боксуване на места кадето аз примерно не съм имал проблем ...даже и колата се държи по стабилно като цяло Редактирано 28 Януари, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #13 Отговорено 28 Януари, 2006 Пак яко оф топик ама..Магнуме брат.. не мога да се съглася 4е Toyo Proxesa T1S не държала.По4ти година карах с 4 такива на старата ВТИ-зверска гума.Налага се 1 нова марка на пазара Maxsis .Та бързата им гума е мисля Z1 модел, много добре изгглежда6та с по4ти вси4ки сертификати за ка4ество и бла бла бла...Цената и е несеризно ниска.Та ако някой ве4е има такива Z1 да сподели....мисля да ска4ам в такива,имат размер 195/45/15 V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #14 Отговорено 28 Януари, 2006 Хораааааа какви са пак тия спорове бре??? Всеки има право на избор Ако си луд дрифтаджия си взимаш Toyo! Ако искаш по-голяма стабилност в завоите взимаш нещо доказано във Ф1 или WRC както каза Hronos!!! Тва е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #15 Отговорено 29 Януари, 2006 Зна4и ти никога няма да разбере6 дали 1 марка гуми е по добра от друга.Единствено се съгласих за правото на избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #16 Отговорено 29 Януари, 2006 Твърдо зад TOYO.Незнам за кви дрифтове говорите но това за мен е супер стабилна гума.Както Dragi4 каза част от Варненската група сме се ориентирали към MAXXISКолегата Group4dam си взе такива 17" аз си сложих такива зимни на CRX-а и сме мноооо доволни.Като видях новата им гума VICTRA MA Z1 щях да откача.Сигурен съм че лятото ще карам с такива.Приемам критики от типа:"кви са тия аз не съм ги чувал" или "от мишелина по-убау нема" и всякакви такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #17 Отговорено 29 Януари, 2006 не знам за новото тойо но аз карах две лета с прокси и хич,ама хич не останах доволен още повече като се износиха съвсем не щяха да лепнат.най-доволен останах от бриджстоуна и ъни роял които си бяха направо бетон.това си е мое мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #18 Отговорено 29 Януари, 2006 Твърдо зад TOYO.Незнам за кви дрифтове говорите но това за мен е супер стабилна гума.Както Dragi4 каза част от Варненската група сме се ориентирали към MAXXISКолегата Group4dam си взе такива 17" аз си сложих такива зимни на CRX-а и сме мноооо доволни.Като видях новата им гума VICTRA MA Z1 щях да откача.Сигурен съм че лятото ще карам с такива. <{POST_SNAPBACK}> На какви парички варви тази VICTRA MA Z1 и случайно да знаеш дали имат представител в Софето. Даже снимката на TYPE-R не ви склони за една добра дума а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #19 Отговорено 30 Януари, 2006 Тея Maxxis са производство на фирма, която е консорциум между Toyo и някаква китайска. Ходих на сайта им ама май видях само 16 цолови и нагоре (специално за тоя Z1 модел). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #20 Отговорено 31 Януари, 2006 Дано като си купя Марангонито лятоска и аз да си хваля гумите като вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #21 Отговорено 31 Януари, 2006 На какви парички варви тази VICTRA MA Z1 и случайно да знаеш дали имат представител в СофетоОт края на февруари ще са налични във Варна и тогава ще се знаят и цените им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #22 Отговорено 1 Февруари, 2006 От края на февруари ще са налични във Варна и тогава ще се знаят и цените им <{POST_SNAPBACK}> Ако цената е до 110-120лв. за 190/50/15 с борд ще си купя иначе: ..... като си купя Марангонито лятоска и аз да си хваля гумите като вас <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #23 Отговорено 1 Февруари, 2006 Зна4и ти никога няма да разбере6 дали 1 марка гуми е по добра от друга. Единствено се съгласих за правото на избор <{POST_SNAPBACK}> Драгич за мен принципно има само една марка гуми и това е Bridgestone!!! Но никога не изключвам и другите марки!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #24 Отговорено 1 Февруари, 2006 Така да бъде.Мир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #25 Отговорено 2 Февруари, 2006 Интересно ми е само как се чувстват всички горди притежатели на потенци за по 150-200 кинта след поредния сблъсък със злокобна джантоизкъртваща шарнироразбиваща дупка, умело маскирана в тъмното. Щото на мен ми дреме на 90 левовия Stunner. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #26 Отговорено 2 Февруари, 2006 На какви парички варви тази VICTRA MA Z1 и случайно да знаеш дали имат представител в СофетоОт края на февруари ще са налични във Варна и тогава ще се знаят и цените им <{POST_SNAPBACK}> Днес дойдоха офертите 195/50/15 R 86 V Re-Inforced 110 лв205/50/15 ZR 150 lv 15-17 Февруари 4акат камиона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #27 Отговорено 2 Февруари, 2006 Интересно ми е само как се чувстват всички горди притежатели на потенци за по 150-200 кинта след поредния сблъсък със злокобна джантоизкъртваща шарнироразбиваща дупка, умело маскирана в тъмното. Щото на мен ми дреме на 90 левовия Stunner. <{POST_SNAPBACK}> Това е горе-долу, че не ти пука да си счупиш опела, щото са му евтини частите...Чувстват се малко по-сигурни на пътя от колкото ти би могъл, да речем Човешкия фактор и лошият късмет са едно на ръка, но със сигурността трябва да се избягват компромиси, доколкото зависи от самите нас. И не говоря само за Bridgestone. Всички знаят, че и изделията на Michelin, Continental, GoodYear, Yokohama, Toyo, че даже и по-голямата част от подмарките им си ги бива. Щото на мен ми дреме за живота (моя, на спътниците ми и всички останали участници в движението). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #28 Отговорено 3 Февруари, 2006 Интересно ми е само как се чувстват всички горди притежатели на потенци за по 150-200 кинта след поредния сблъсък със злокобна джантоизкъртваща шарнироразбиваща дупка, умело маскирана в тъмното. Щото на мен ми дреме на 90 левовия Stunner. <{POST_SNAPBACK}> че моите потенци бяха за 108лв, 195/50-15и с тоя подсилен борд (почти като на runflat гума) съмнявам се да успея да му направя цицина по-скоро джантата ще се разпадне по-скоро се притеснявам за зимните, въпреки че са на височина 70 - ама им е толкова мек борда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #29 Отговорено 3 Февруари, 2006 че моите потенци бяха за 108лв, 195/50-15 и с тоя подсилен борд (почти като на runflat гума) съмнявам се да успея да му направя цицина по-скоро джантата ще се разпадне <{POST_SNAPBACK}> стават, стават цицини на потенцата, колега жената напрай сцепен балон на едната потенца без да се случи нещо на джантата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #30 Отговорено 6 Февруари, 2006 че моите потенци бяха за 108лв, 195/50-15 и с тоя подсилен борд (почти като на runflat гума) съмнявам се да успея да му направя цицина по-скоро джантата ще се разпадне <{POST_SNAPBACK}> стават, стават цицини на потенцата, колега жената напрай сцепен балон на едната потенца без да се случи нещо на джантата <{POST_SNAPBACK}> искам такива джанти! кажи какъв модел са? не че не могат да станат цицини на потенцата, трябва желязна да е че да е имунизирана против българските дупки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #31 Отговорено 6 Февруари, 2006 искам такива джанти! кажи какъв модел са? не че не могат да станат цицини на потенцата, трябва желязна да е че да е имунизирана против българските дупки <{POST_SNAPBACK}> ми OZ са, нищо особено... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #32 Отговорено 20 Март, 2006 Колеги от неделя съм горд собственик на две Зети-Линеи и много им се кефя - страхотни са бе хора и имат доживотна гаранция (каквото и да значи това). Направо не мога да се нарадвам и на летите джанти които нямах търпение да сложа, направо сърцераздирателна е гледката сега новите гуми и яките джанти от кеф, пожелавам го на всички ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #33 Отговорено 21 Март, 2006 Колеги от неделя съм горд собственик на две Зети-Линеи и много им се кефя - страхотни са бе хора и имат доживотна гаранция (каквото и да значи това). Направо не мога да се нарадвам и на летите джанти които нямах търпение да сложа, направо сърцераздирателна е гледката сега новите гуми и яките джанти от кеф, пожелавам го на всички ви <{POST_SNAPBACK}> Покажи снимки, че така само на думи не става. А също и ние видиме как е станало та и ние да се изкефиме. На какви джанти си ги сложил 15 или 16 и колко 200лева ти е гумата ако са 205/50/R16 ?! И аз исках подобни, ама май нема в момента за 4 гуми толкоз пари, айде иначе честито и да си ги пазиш много! Също да не забравиш снимките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #34 Отговорено 21 Март, 2006 (Редактирано) Ми братле това са Джантите а това Гумите, а скоро ще я водя и на бояджия и ще заспи от всякаде П.С. Цената на гума е 99 кинта за 195/50/15 (гумата е с борд) Редактирано 21 Март, 2006 от slus4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #35 Отговорено 21 Март, 2006 Имах предвид на твойта кола снимки, гумата плюс джантата да видиме как седи, другия линк го има по-нагоре в темата. Иначе не са лоши джантите и те да са ти честити. Между другото откъде си намери гумите и защо са ти наполовна от цената на тези които на мене ми предлагаха. Дали имаш възможност да попиташ за 205/50/16 какви пари са или ако имаш телефон да дадеш че ми е любопитно. Ако четирите са до 600, може да се замисля дали и аз да не последвам примера ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #36 Отговорено 21 Март, 2006 аз имам 2 такива от зад на мокро са опасни за живота.....на сухо горе доло става но за доволен и дума не може да става ...мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #37 Отговорено 21 Март, 2006 аз имам 2 такива от зад на мокро са опасни за живота.....на сухо горе доло става но за доволен и дума не може да става ...мое мнение <{POST_SNAPBACK}> Ми след коментара на колегата сигурно е тъпо да кажа каквото и да било защото досега никой не ми каза и една добра дума за гумите, но аз съм си ентусиаст пък и много се кефя на шарката ето телефона на гумаджийницата "ТИТАН" 0886/ 90 23 35 и адреса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic1.5 #38 Отговорено 22 Март, 2006 а какво 6те кайете за Avon мотора си карах с такижа и биаха страхотни но за коли как са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #39 Отговорено 22 Март, 2006 Тея Maxxis са производство на фирма, която е консорциум между Toyo и някаква китайска. Ходих на сайта им ама май видях само 16 цолови и нагоре (специално за тоя Z1 модел). <{POST_SNAPBACK}> Имат и на 15'.Аз ве4е напазарувах Z1-то 195/50/15 ZR и хи4 не съжалявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #40 Отговорено 24 Март, 2006 аз имам 2 такива от зад на мокро са опасни за живота.....на сухо горе доло става но за доволен и дума не може да става ...мое мнение <{POST_SNAPBACK}> Ми след коментара на колегата сигурно е тъпо да кажа каквото и да било защото досега никой не ми каза и една добра дума за гумите, но аз съм си ентусиаст пък и много се кефя на шарката ето телефона на гумаджийницата "ТИТАН" 0886/ 90 23 35 и адреса <{POST_SNAPBACK}> Колега аз съм с 4 такива 205/50/15 и съм доволен само са ми малко високички Иначе шарката наистина си е маняшка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове