Guest icho #1 Публикувано 25 Януари, 2006 Хора днес ми се роди дъщеричкаНе мога да ви опиша за какво става въпрос.Толкова е малка и сладка ............ просто нямам думи да ви го опишаПожелавам на всекиго такова щастие.Днес като я видях усетих как целия свят се събира точно в 52 сантиметра ))Нищо друго не съществуваше за мен в този момент.Май ще е така и за напред.П.С.Сори че ви занимавам ама ама не мога да ви опиша какво еЗраве и късмет на всички ВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #2 Отговорено 25 Януари, 2006 Честита ти рожба, да е жива здрава и винаги да те радва с по нещичко и както казват и ти си от Бащите-майстори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #3 Отговорено 25 Януари, 2006 Хора днес ми се роди дъщеричка Не мога да ви опиша за какво става въпрос. Толкова е малка и сладка ............ просто нямам думи да ви го опиша Пожелавам на всекиго такова щастие. Днес като я видях усетих как целия свят се събира точно в 52 сантиметра ))Нищо друго не съществуваше за мен в този момент.Май ще е така и за напред. П.С. Сори че ви занимавам ама ама не мога да ви опиша какво е Зраве и късмет на всички ВИ <{POST_SNAPBACK}> Добре Дошла на новата Хондаджийка на белия свят! Да е Жива и Здрава, както майка и и Баща и. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 25 Януари, 2006 Честито колега,това е един от най-важните моменти за всеки татко Нека ви дари само с хубави моменти.....тая вечер май ще е доста алкохолна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #5 Отговорено 25 Януари, 2006 Честито на щастливците. Да са живи, здрави и отрочето да им носи много радост и щастие вкъщи В живота няма по-голяма радост от децата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #6 Отговорено 25 Януари, 2006 как да не ни занимаваш бре , че това си е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИДОБИВКА, НОСЕЩА ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ ОТ НОВА ХОНДА Да ти е жива и здрава Ичо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #7 Отговорено 25 Януари, 2006 Честито майсторе да ти е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #8 Отговорено 25 Януари, 2006 Браво, браво - да ти е жива и здрава рожбата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #9 Отговорено 25 Януари, 2006 Честито.Да ти е жива и здрава,да Ви радва.Желая и много щастие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #10 Отговорено 25 Януари, 2006 да ви е жива и здрава рожбата! Желая ви много щастие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #11 Отговорено 25 Януари, 2006 честито! чудесна новина - повече такива да има че българите сме на изчезване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #12 Отговорено 25 Януари, 2006 Честито и от мен ...да и жива и здрава най-новата членка на клуба... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #13 Отговорено 25 Януари, 2006 Честито,Голяма да порасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #14 Отговорено 25 Януари, 2006 Честито Ичо да ти е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #15 Отговорено 25 Януари, 2006 (Редактирано) Честтио! Мнооого години да те изнервя новата хондаджийка! Редактирано 25 Януари, 2006 от Ognyan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #16 Отговорено 25 Януари, 2006 нека и аз да се повторя!ЧЕСТИТО ти хлапе! п.п. само дано не попаднеш на менте алкохол... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #17 Отговорено 25 Януари, 2006 честито да ти е Ичо много здраве щастие лубов късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #18 Отговорено 25 Януари, 2006 Да ти е честита рожбата и много ама много да ви радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #19 Отговорено 26 Януари, 2006 да ти е живо и здраво бебчето...много щастие и радост около него ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #20 Отговорено 26 Януари, 2006 Да ви е здрава и щастлива и любов да има .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #21 Отговорено 26 Януари, 2006 Честито! Да ти е жива и здрава, и много да те радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #22 Отговорено 26 Януари, 2006 Честито и от мен!Да е Жива и здрава,пожелавам и много радост и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #23 Отговорено 26 Януари, 2006 Честита щерка тате Да е жива, здрава и много да ви радва.А 52см... манекенка? Един познат като разбра, че жена ми ще ражда,ме пита:-Мъжко или женско?(Аз) - Момче ще е!-Е добре, така ще мислиш само за една пишка, а не за пишките на цялата махала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #24 Отговорено 26 Януари, 2006 Ах! 140! Честито! Лелеееее татьо, много да те радва дъщеричката Искрено се радвам и си пожелавам и на мен някой ден да се похваля така А относно лафа на emko, аз го знам по следния начин: По-добре момиче, че след 20-25 години да излезе една п**ка от къщата ти от колкото да дойде още една Това в кръга на шегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #25 Отговорено 26 Януари, 2006 Благодаря на всичкиНа тези които не са го испитали им го пожелавам,защото това е апогея на природатаНепобедима е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nta #26 Отговорено 26 Януари, 2006 братле, направо ти завиждам ама по най-благородния начинда ти е жива и здрава малката радост и голяма да пораснескоро пак можеш да сложиш спортните пружини, не би трябвало да е проблем вече за жена ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #27 Отговорено 26 Януари, 2006 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #28 Отговорено 27 Януари, 2006 ЧЕСТИТА РОЖБА Да са ти живи и здрави с майката, нека ти носи само незабравими моменти, радост и гордост ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FrAnTiC #29 Отговорено 27 Януари, 2006 Честито малко сладко бебенце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #30 Отговорено 27 Януари, 2006 честито! да ви е жива и здрава и вие покрай нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #31 Отговорено 27 Януари, 2006 Честито,Честито,Честито ,много да ви радва а и вие нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #32 Отговорено 28 Януари, 2006 много радости и щастливи мигове да ви донесе ....Жива и здрава!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #33 Отговорено 29 Януари, 2006 Да ви е жива и здрава.Много радост да ви носи малката кукла.Целувки на бебока и мама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gandalf #34 Отговорено 30 Януари, 2006 Честито!Много здраве и щастие ви пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове