Jump to content
devious

Нещо невероятно :)

Recommended Posts

Наистина невероятно е, но защо ми се струва че звукът в ЕВО-то не е от него ?!? Поне съм чувал как звучи мотор на 22 psi и определено блоу-офа звучи доста по солидно. Не споря че е фейк, просто нещо ми липсва в този клип.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

завис и от офа ,защото има такива и на 30 които едвам фъщят.Такъв е модела не да свири а да изпуска без много звук,аз лично ще си взимам и аз че е по фън да не се чува ;)PP: Клипа не е толкова невероятен,имаше иклип как сивик с К 20 разцепва супра турбо :D Както му се вика 5та руллллллллллллллз :)

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...PP: Клипа не е толкова невероятен,имаше иклип как сивик с К 20 разцепва супра турбо :)...

че това колко невероятно е ?!? Почти всеки сивик с 200 коня мотор ще отупа супра турбо (сток) ... нали ти мотори тупаш, че някакви супри ще ти се опрат. Редактирано от PoweRG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

несъм казал че е невероятно ,просто супрата е по бърза от евото на летящ най малкото че тя не е 4х4 с по голям въртящ момент повече коне 50% по голям двг,затова дадах сравнение.Незнам аз какво общо имам с цялата ситуация нито ми е сток колата нито е атмосферна нито съм на тяхните коне :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
ето го клипа, ако става въпрос за тоя,но лека корекция че не е 5-та ами 6-та :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...