burzaka2 0 #1 Публикувано 9 Февруари, 2010 здравей те колеги нуждая се от малко съвети. Карам ЕГ9 и искам да си направя централното заклучване да става сас дистанционно НЕ искам аларма. омръзна ми сас клуча да я отклучвам колата а и в тъмното е гадничко..Кажете ми от каде даси купя устройството и да си го монтирам сам.блакодаря за разбирането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 10 Февруари, 2010 http://bsm-bg.com/#/bg/Products/id=5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
burzaka2 0 #3 Отговорено 11 Февруари, 2010 да но на моята ЕГ9 как даго монтирам малко повече ИНФО ако може или снимков материал МОЛЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #4 Отговорено 13 Февруари, 2010 Катинар с резе си сложи и се пише централно заключване аман от неграмотни във форума знам че с този си пост си сложих сам WARN-a,но вече не мога да издържам на неграмотното писане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #5 Отговорено 14 Февруари, 2010 Не се занимавай с глупости Да разбираме че ти имаш централно заключване, но е без дистанционно управление? Ако е така иди в някой гараж за аларми там ще ти го направят за 10мин и ще ти вземат пари, колкото да си го купиш от магазина. Според мен това е по-малко главоболие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #6 Отговорено 17 Февруари, 2010 Не се занимавай с глупости Да разбираме че ти имаш централно заключване, но е без дистанционно управление? Ако е така иди в някой гараж за аларми там ще ти го направят за 10мин и ще ти вземат пари, колкото да си го купиш от магазина. Според мен това е по-малко главоболие. + 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове