Jump to content
Guest tushe

Honda Accord 1998-2002

Recommended Posts

Guest tushe

Здравейте,скоро ще стана горд собственик на Хонда Акорд 1998-2002 модела с двигател 1.8 VTEC, ръчни скорости. Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете повече инфо за модела, препорърачате ми сервиз(и), марка резервни части и всякакво друго инфо за колата като например има ли някакви слаби места които трябва да огледам по внимателно.Също така какво ви е мнението за офицялният сервиз в лицето на Бултрако, цени и т.н. Има ли някои представа на какъв пробег се сменят масла, ремъци, свещи, спирачки (предполагам че зависи от карането), съединител. Благодаря предварително на всички.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Добре дошъл.Имаше скоро поне две теми по въпроса.URL http://kaprolon2000.ru/sens/accord.rar На този адрес има /на руски/ пълно сервизно описание за модела и какво обслужване на колко км се прави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Ако имаш сервизна книжка и ръководство, там са описани също всички препоръки. В мойта сервизна книжка /италианска/ например за ремъците дават смяна на 120 000, маслото на 15 000 км. Но за страни извън европейския съюз километрите са посъкратени: маслото на 7500, ремъците мисля, че на 90 000 и т.н.. Аз сложих синтетичен Valvoline, и смятам да го сменям на 10 000км, но карам по-спокойно и рядко вдигам над 4500 оборота. До-скоро карах Митсубиши Лансер 1.3 и сменях маслото /полусинтетично/ на 15 000, както е в книжката и съм нямал никакви проблеми 7 години и над 150 000км.Провери си климатика за фреон и да му добавят специално масло, тъй като моя компресор се скапа на 4 ден заради малкото масло в системата. В момента е студено и никой не мисли за климатика, но ако колата е с климатроник, като моята, компресора се включва автоматично при подсушаване или размразяване на предното стъкло.И най-важното е да искараш късмет с Акорда, защото това е една изключителна кола и доставя огромно удоволствие от карането и!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tushe

Благодаря на всички. Ръководството на руски изглежда много изчерпателно.И както каза колегата ivan_m наи-важното е да имам късмет с Акорда, иначе и на мен много ми харесва.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bob

Невероятен автомобил. Миналото лято гледах един такъв екземпляр 2.0 втек с навигация кожа и аудио с-ма Босе-2001г в повече от перфектно състояние на 123000 км.Бележката за маслото беше Кастрол TXT-синтетика.Прекупвачите щяха да се избият и има защо-такъв автомобил излиза много рядко и то на цена 15500.Мисля че на пазара е над 20000.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...