Guest NCN #1 Публикувано 25 Януари, 2006 Някой случайно да е виждал нещо подобно на живо?! И имате ли представа от къде и за колко мога да се сдобия с нещо такова, просто стопа много ми харесва, а пък кристалните по моему нещо не се връзват на 4G. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #2 Отговорено 26 Януари, 2006 Добре де къде е 4G Tеам-а. Няма ли кой да ме наочи по въпроса! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #3 Отговорено 26 Януари, 2006 ми мойте в момента са същите / такива белички/ от лугата по пътя - много са ефектни няма да ги мия до лятото - !!! безплатен тунинг на стопове !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 26 Януари, 2006 хехе, 4Г тиима набляга на силовия тунинг !!!на мен лично не ми харесват.... ако вобще някога си пипна стоповете, то ще ги затъмня... мое мнение си е ама хич не се кефя на кристални или бели стопове.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #5 Отговорено 26 Януари, 2006 За кристалните съм съгласен, черните и на мен много ми харесват ама не с фолио а фабрично(незнам дали има такива) та черните са много масови а, тия белите стоят по семпличко ..... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #6 Отговорено 26 Януари, 2006 хехе, 4Г тиима набляга на силовия тунинг !!! на мен лично не ми харесват.... ако вобще някога си пипна стоповете, то ще ги затъмня... мое мнение си е ама хич не се кефя на кристални или бели стопове.... <{POST_SNAPBACK}> много съм съгласен нито на 4gen. нито на 2genCRX ходят такива стопове а нашите са си достатъчно хубави .но това си е мое мнение !!! знаете какво казало кучето............... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове