Jump to content
Guest Nikolay

Спортен филтър на D15Z3

Recommended Posts

Guest Nikolay

Колеги, имам следния въпрос.....когато си взех колата, купих както си му е реда, всички консумативи, които трябваше да се сменят, в това число и въздушния филтър. Но като махнах стария, ми казаха че бил спортен. Та сега се чудя за този двигател с кой е по-добре да го карам - обикновения или със спортния. Не забелязвам разлика между вървенето. На спортния пише Made for NSK или нещо подобно. Кой ще ме посъветвате да оставя?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

не ми прилича на спортен с този дунапрен, няма ли някаква марка този фолтър да се поровим из нета?

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

NSK си е мощна японска фирма (не я бъркам с NGK :D )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

NSK си е мощна японска фирма (не я бъркам с NGK :D )

<{POST_SNAPBACK}>

Вярно че, NSK е мощна Японска фирма но се занимава с производството на лагери - индустриялни, автомобилни и др.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

верно е - и с лагери (в момента имам двайсетина, работя с тях), но не само :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Да не е част от консорциума Falshifitsu Mentodzaki? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ааа не той си е със 100% мое участие, докато "NSK" си е реална и уважавана от мен фирма :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

ааа не той си е със 100% мое участие, докато "NSK" си е реална и уважавана от мен фирма :D

<{POST_SNAPBACK}>

NSK са първите и най-добри Японски производители на лагери със заводи по цял свят..........NSK

П.П. Смея да твърдя че, произвеждат само лагери по простата причина че, повече от 10години внасяме тази марка. Същевреммено работим и с Филтри от 6-7 фирми и досега не съм срещал подобни филтри било авто или индустриялни. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

много офтопик стана, но освен че ползвам чат-пат лагери, продавам и доста видове медицинска техника на тази фирма, като примерно ултразвукови апарати нямащи общо с лагери, колегата Кико хонда също и може да го потвърди :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

NSK си е мощна японска фирма........

<{POST_SNAPBACK}>

Може фирмата да е добра, но това не значи, че филтъра е спортен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolay

Ако трябва да обобщя...да си карам с нормален филтър, а тоя да си го сложа на фритюрника :newbie: Иначе е направен от нещо като дунапрен, ама по твърд, на два слоя - с по-ситни и съответно по-широки дупчици. Както и да е, колата пристигна от Австрия така, затова питах. А пък и не пише Made by....a Made FOR....което все пак е различно де ;) Благодаря на всички за мненията! :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Made for NSK

четете бе алоооооуфилтъра в правен от някой си ънноун..... ЗА НСК...Аз лично пих го сложил на фритюрника..... дунапрен !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...