Guest mafiaboyzclan #1 Публикувано 24 Януари, 2006 абе момци наскоро пробвах да си метна фолио на сивика /5-ген. хеч./ и нещо ударих на камък. то аз го сложих ама имаше страшни мехури и понеже не искам колата ми да е като аквариум дайте идея как да стане магарията. прави ми впечатление че джамците са обли и по хоризонталата и по вертикалата и за това не може да се опъне хубаво в краищата. та да свалям джама /КАК?/ или просто да разрежа фолиото /или по хор. или по верт./ за единия прозорез на две части и така да ги застъпя? има и вариант да отида да си платя и друг да го мисли ама нали съм си мазохист... мерак ми е аз да си го направя Е ако някой е прескочил проблема да каже. п.п. ама става дума за наистина хубаво и сполучливо поставено фолио нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #2 Отговорено 24 Януари, 2006 (Редактирано) пробваи с сушоар много вода и препарат за прозорци да е мазнопраскаш с тва за прозорци , гониш въздуха и сушишсушоара е задалжителенлесно е малко нерви, време сичко ставаще слагам и на задния джам по яко еи аз съм с такава Редактирано 24 Януари, 2006 от GHOST Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 24 Януари, 2006 ако някой знае за Пловдив къде слагат, да дава телефон или адрес, че и аз пробвах, ама няя нерви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #4 Отговорено 24 Януари, 2006 пробваи с сушоар много вода и препарат за прозорци да е мазно праскаш с тва за прозорци , гониш въздуха и сушиш сушоара е задалжителен лесно е малко нерви, време сичко става ще слагам и на задния джам по яко е и аз съм с такава <{POST_SNAPBACK}> аз живея на 7-я етаж. как да стане тва със сешоара а иначе за препарата ми е ясно. аз на други коли съм слагал сполучливо ама тука джама е яко крив. ти имаш ли на страниците и как го сложи без мехури!? п.п. надявам се като сложиш на задния да ме осветлиш на далаверата! по реотана ли ще режеш или направо на целия ще пробваш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #5 Отговорено 24 Януари, 2006 тарси приятел с гаража за отзад направо върху реотаните ще слагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #6 Отговорено 24 Януари, 2006 (Редактирано) тарси приятел с гараж <{POST_SNAPBACK}> и аз за това се сетих даже и намерих.мислиш ли 4е без да се реже и само със духалка ще стане? що не пратиш снимки? Редактирано 24 Януари, 2006 от mafiaboyzclan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #7 Отговорено 24 Януари, 2006 ако някой знае за Пловдив къде слагат, да дава телефон или адрес, че и аз пробвах, ама няя нерви <{POST_SNAPBACK}> сори за оффтопика.....ама Майна да кажеш каде в пловдив продават.....и няква ориентировъчна цена???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #8 Отговорено 24 Януари, 2006 сори за оффтопика.....ама Майна да кажеш каде в пловдив продават.....и няква ориентировъчна цена???? <{POST_SNAPBACK}> ами на планетата марс .в магазините за авто аксесоари разбира се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #9 Отговорено 24 Януари, 2006 пич , затъмнявал съм стъкла ... та да ти дам един приятелски съветизчакай да се стопли времетостой си зимата като "аквариум" , защото сега посмъртно неможеш да хванеш извивката на стъклото - фолиото в този студ и мелиметър неможеш го разпъна/посука лятото му е майката хвашташ един яко нажежен ден и .. дерзаеш след тва а за задния джам ... супер нерви или ножка с която да разрежеш фолиото на 2 парчета хоризонтално и става супер лесно с мм застъпванеуспех и на двама ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #10 Отговорено 24 Януари, 2006 Съгласен съм с колегата Founder.И аз на времета се пробвах, и на края дадох 50 лв и момчето ми го направи за 2 часа перфектноЗащото за стаклата си прав,Малко е като купа за супа )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #11 Отговорено 24 Януари, 2006 а какво става като включим реотаните на задното стъкло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #12 Отговорено 24 Януари, 2006 Изпънато става само ако го залепи професионалист.Голяма игра е...Аз преди време бях облепил CRX-a с разни надписи и ми се окоти котилото.А докато залепя японското знаме на тавана като хората, се наложи да ми го изрежат 3 пъти.Снимка с лепенките по колата ще метна в личната ми галерия.Само тая ми е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #13 Отговорено 24 Януари, 2006 а какво става като включим реотаните на задното стъкло? <{POST_SNAPBACK}> Ко да става ба4кат си без проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #14 Отговорено 24 Януари, 2006 пич , затъмнявал съм стъкла ... та да ти дам един приятелски съвет изчакай да се стопли времето стой си зимата като "аквариум" , защото сега посмъртно неможеш да хванеш извивката на стъклото - фолиото в този студ и мелиметър неможеш го разпъна/посука лятото му е майката хвашташ един яко нажежен ден и .. дерзаеш след тва а за задния джам ... супер нерви или ножка с която да разрежеш фолиото на 2 парчета хоризонтално и става супер лесно с мм застъпване успех и на двама ви <{POST_SNAPBACK}> напълно съм съгласен и аз това бих те посаветвал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #15 Отговорено 24 Януари, 2006 то за отзад ясно: здрави нерви и човек с ножка на когото не му трепери ръката иначе благодаря на всички! все пак съм спокоен, защото главното ми притеснение беше че трябва да режа фолиото на страниците на две, а съм виждал така как става и е леко казано shit но щом казвате че и цяло може съм с приповдигнато настроение и готов /вече/ за сън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #16 Отговорено 25 Януари, 2006 И аз това щях да кажа..на студено гаранция-Франция че неможеш да сложиш фолиото...чакай по-добри времена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #17 Отговорено 25 Януари, 2006 И аз това щях да кажа..на студено гаранция-Франция че неможеш да сложиш фолиото...чакай по-добри времена <{POST_SNAPBACK}> скоро няма да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nta #18 Отговорено 25 Януари, 2006 що бе, то се стопли тея дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #19 Отговорено 25 Януари, 2006 Аз също съм сложил фолио, но по следният начин:На двете задни стъкла изцяло, на предното-лента защото нямаше фабрично, и на задното също лента(не съм хеч а купе) заради реотаните(по-късно ще поясня).Преди да действам изчетох много материал. В крайна сметка стана СУПЕР. Ето някой трикове:1.Насложих белилиста А4 формат, за да си начертая хубаво шаблона на стъклото(т.е. времето трябва да е слънчево, за да виждаш контура)2.Като режеш шаблона, трябва да имаш в предвид, че трябва да е с 3мм по-голям от колкото си го очертал, за да се застъпи с черната фабрична лента на стъклото.3.Фолиото се реже най-добре с макетно ножче, както при наложения шаблон върху него, така и ако има в повече, когато се наложи вече върху стъклото.4.Правиш разтвор с вода и 20% сапун, или препарат за прозорци или веро...5. Пръскаш обилно, да няма сухо по прозореца(ако е само вода се отича бързо, целта е да се задържи на стъклото сапунената вода)6.Отлепваш фолиото от филма и БЕЗ ДА ГО ДОКОСВАШ никъде го слагаш на стъклото. Ако докоснеш фолиото или го пречупиш без да искаш става или гънка, или се поврежда черното му покритие. Не търпи слепване помежду си както тиксото и да го разлепиш обратно.С пластмасова шпакличка И МЕК ПАРЦАЛ(за да не драскаш фолиото отвътре) върху нея започваш избутването на въздуха. Фолиото бяга, заради сапунената вода, но с избутването на водата се стабилизира, праби го бавно и внимателно. Попивай избутаната вода за по-лесно нагласяне. Най-добре си личи дали си избутал мехурите качествено от външната страна.Така че ако си сам се приготви да тичкаш покрай прозорците Защо не сложих върху реотаните?!?!?! - ЗАЩОТО след толква четене разбрах, че нашето евтино фолио било избелявало и ако трябва да го махаш след годинка или две, може да се съсипат реотаните, а те не се сменят, маха се направо стъклото Но това е чиста теория за избеляването и още не съм забелязал дали е така, защото с съм фолио само от 1 година.Харесва ми фолиото по принцип и бях разучил че има 3М фолио(т.е. качествено) тук на БГ пазара, но още не съм се поровил да си купя такова и да сложа върху реотаните отзад.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #20 Отговорено 25 Януари, 2006 абе да ти кажа не мисля 4е фолиото избледнява ама това за 3M-ското е ясно. най доброто е мерси и на теб за пояснението, но все пак друго ме притеснява... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #21 Отговорено 25 Януари, 2006 избледнява деба.моето избледня... само качествено трябва да се взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest venko73 #22 Отговорено 25 Януари, 2006 а какво става като включим реотаните на задното стъкло? <{POST_SNAPBACK}> Емо,ти докаде я докара с Хондичката.В сабота бях при Сашо и я мярнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #23 Отговорено 25 Януари, 2006 а какво става като включим реотаните на задното стъкло? <{POST_SNAPBACK}> Ко да става ба4кат си без проблеми <{POST_SNAPBACK}> то че на тях не им пречи ясно ама с фолиато какво става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове