Jump to content
Guest stan4o

Предупреждаване за КАТ

Recommended Posts

Guest stan4o

На какво мнение сте, трябва или не трябва да присветкваш с фарове когато си видял "засада" от полиция. Аз лично винаги предупреждавам и много се радвам когато някой ме предупреди... е вярно че се дразня когато някой пред мен се прави на много културен като види полицай при ограничение 50 кара с 40, а е забранено изпреварването да го :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абсолютно ЗА!Както и за всяка една колегиалност на пътя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

а по новият закон удоволствието да присветнеш се заплаща със 150лв (ако те хванат) :censored: а ся светкайте си де :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ма гусин полицай, закачи ми се ръкава в лостчето и докато се опитвах да го откача..... и съм присветнал :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и как ще те хванат че си присветнал?ще има по два поста сигурно през 50 метра :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

и как ще те хванат че си присветнал?

ще има по два поста сигурно през 50 метра :D

<{POST_SNAPBACK}>

И това го има! :censored:

Но извинения много. Никъде не пише, че е изрично забранено присветкането, следователно можем да се управдаем и с ... привидяло ни се е убито животно на пътя и си решил да предупредиш останалите... Нещо лошо? :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ще има по два поста сигурно през 50 метра :(

<{POST_SNAPBACK}>

Много просто - пускат цивилна кола с камера отпред да циркулира до 2-3 км преди поста..........и има да се блещим кат са гледаме на филма после :censored::D

шшшшт да не четат куки тука, че може и да не са стоплили още този трик :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

ще има по два поста сигурно през 50 метра :D

<{POST_SNAPBACK}>

Много просто - пускат цивилна кола с камера отпред да циркулира до 2-3 км преди поста..........и има да се блещим кат са гледаме на филма после :D:D

шшшшт да не четат куки тука, че може и да не са стоплили още този трик :(

<{POST_SNAPBACK}>

Ха ха. Това ми хареса. абе кой ше ти се занимава с тези глупости. Те ако се захванат по закон могат да напишат актове на 9 от 10 сряни коли. До самите куки си е. Аз лично показвам сл. карта и продължавам :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

на мен ми се налага да пътувам из България много често и ми прави впечатление че навсякъде из милата ни родина колегите шофьори предупреждават за куки! най-важното е че в 99% от случайте не е фалшива тревога и или има куки или има катастрофа! Благодаря на всички за което и нека продължаваме в същия дух! а ако някой от полиционерите нещо ви види, просто кажете мазно, че сте се разминал току що с приятел и сте го поздравили :censored: keep it in real !!!:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Според мен не могат да ти кажат нищо. Може да си се опитвал да си светнеш дългите и да си премигнал по инцидент! Също така, ако не можеше да се прави това, то тогава за какво изобщо всяка кола има такава опция на фаровете? Да не е направено да си правиш дискотека в гаража? :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Верно ли :censored: , къде точно го пише, интересно ми е да видя как са го формулирали :D

А иначе дори и да вземат да се заяждат полицаите за присветкането, има си чалъм - ще понат хората да си светкат по 2-3 пъти, което да значи "2 поста", и съответно като предупреденият шофьор подмине първия пост, няма да светка, ами чак като подмине и втория :D

а по новият закон удоволствието да присветнеш се заплаща със 150лв (ако те хванат) :(

а ся светкайте си де :D

<{POST_SNAPBACK}>

Редактирано от dimodi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

сигнализирайте хич да не ви дреме ,с нищо не могат да го докажят.и съм много благодарен на тези които ми премигат.не знам колко пари и точки са ми спестили.още веднъж- благодаря :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Аз съм против присвяткането,може би ще събера малко негативи,но се аргументирам веднага:Значи колеги всеки един от нас предполагам е изряден водач и си е платил граждансака отговорност,така и ред други неща подържа си хондата изрядна и в един момент присвяткаме на някой безотговорен водач който не му пука за останалите на пътя е така няма да се научим да караме когато сме пили или когато те блъсне някой да се чудиш какво да правиш.До ден днешен и аз продължавам да предупреждавам за полицаи но си мисля че трабва да спра и че не правилно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

това че си редовен водач означва ли че винаги спазваш всички ограничения на скороста и всички знаци?

щото много се съмнявам че има човек дето да ги спазва всичките.

което пък означава че и на теб като изряден водач ще ти е полезно ако ти присветнат

Аз съм против присвяткането,може би ще събера малко негативи,но се аргументирам веднага:Значи колеги всеки един от нас предполагам е изряден водач и си е платил граждансака отговорност,така и ред други неща подържа си хондата изрядна и в един момент присвяткаме на някой безотговорен водач който не му пука за останалите на пътя е така няма да се научим да караме когато сме пили или когато те блъсне някой да се чудиш какво да правиш.До ден днешен и аз продължавам да предупреждавам за полицаи но си мисля че трабва да спра и че не правилно.

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

това че си редовен водач означва ли че винаги спазваш всички ограничения на скороста и всички знаци?

което пък означава че и на теб като изряден водач ще ти е полезно ако ти присветнат

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

така е прав си ама някой пиан не дай си боже дати причини най лошото?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zag

най-добре всеки да се оборудва с антирадар и винаги когато може да присвятква :-)още по добре да свърже антирадара с фаровете и мигачите и като се включи едното да почне всичко което може по колата да ти премигва :censored: А ако те спрат за премигване и се заядат отърване няма ако ще да изкараме и цялата насрещна колона за роднини и приятели :(. То е ясно че все ще ти намерят нещо нередно ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dechko

А ако те спрат за премигване и се заядат отърване няма ако ще да изкараме и цялата насрещна колона за роднини и приятели  :P. То е ясно че все ще ти намерят нещо нередно ...

<{POST_SNAPBACK}>

казал съм здрасти на един приятел :P

пък то много позноти,много приятели :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз съм твърдо за присветкането :D и съм много благодарен на хората които го правят :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

така е прав си ама някой пиан не дай си боже дати причини най лошото?

<{POST_SNAPBACK}>

то бате от пиян нищо не може да те отърве! :D

присвяткането е например да подсети за колан, превишена скорост или просто да не изпреварваш некви москвичи и жигулатори точно сега!

ОК ? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

сега се замислете,че колата ви е открадната (на пример на мен са ми крали... 2 коли)и както сте подминали полоцаи решавате да предупредите колегите отсреща , представете си , че същия тоя нещастник е от дртугата страна ... спира обръща и си тръгва ..или пък е на една бутилка водка и не му е за 1 път пак спира и пак обръща и така нататък и така нататък .... не става въпроз за гадовете дето рекетират по 10 лева в час , а че сме жертви на чибания кумонизъм ..... дето живеем в няква държава като еничари ,като някакви андрешковци хубаво се замислете в коя държава искате да пристигнем Япония или в Албания ... като святкате другия път и кой може да е отсреща .. и дали го заслужил....! аз знам че всъщност това го правите от добро , но кое е доброто в случея...понякога няма по-лошо от некомпетентния доброжелателп.с. една от причините да харесвам всичко японско е ценностната им система,морала , начинът , по който са си изградили държавата....със здраве и безавариино

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

сега се замислете,че колата ви е открадната (на пример на мен са ми крали... 2 коли)и както сте подминали полоцаи решавате да предупредите колегите отсреща , представете си , че същия тоя нещастник е от дртугата страна ... спира обръща и си тръгва ..или пък е на една бутилка водка и не му е за 1 път пак спира и пак обръща и така нататък и така нататък .... не става въпроз за гадовете дето рекетират по 10 лева в час , а че сме жертви на чибания кумонизъм ..... дето живеем в няква държава като еничари ,като някакви андрешковци  хубаво се замислете в коя държава искате да пристигнем Япония или в Албания ... като святкате другия път и кой може да е отсреща .. и дали го заслужил....! аз знам че всъщност това го правите от добро , но кое е доброто в случея...понякога няма по-лошо от некомпетентния доброжелател

п.с. една от причините да харесвам всичко японско е ценностната им система,морала , начинът , по който са си изградили държавата....със здраве и безавариино

<{POST_SNAPBACK}>

я си помесли че ти летиш със 120км. при положение че имаш ограничение 50км.инякой ти пресвятка и ти намаляш на допустимите 50км. и минута след това кон с каруца ти сече пътя и ако не беше намалил на 50км.щото са ти пресветнали го дялкаш и от там.................. . има страни по света които толерират премигането с фарове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest coso

Твърдо съм за светлинното сигнализиране! Според мен, това е вид колегиалност на пътя и като всяка такава трябва да се цени! Все пак ние сме хора и трябва да вършим добри неща, а не непрекъснато да се мъчим да предвидим дали човека отсреща заслужава даден жест или не. Да не говорим, че пътните патрули би трябвало да респектират с присъствието си и видимостта си, а не да организират засади, все едно, че на лов са тръгнали ... аре и умната по пътищата, за да се кефиме на Хондите :D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

еййй ше им изядете хляба на хората :D Те по цял ден си висят да изкарат некой лев, а вий им саботирате усилията :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

то на 'хората' по закон им е задължително да указват положението на всички постове за проверка, даже ги публикуваха едно време и на сайта им - когато им забраниха да се крият по храстите.и за това не са забранени радар-детекторите (така наречените 'антирадари') така че присвяткането е най-добрия антирадар (колко пъти са ме спасявали, а антирадара щом присвирне вече е късно, застреляли са ме)сега разгледах закона и допълнителните актове, на сайта на www.kat.mvr.bg и не намирам никъде, че е забранено присвяткането.по принцип присвяткането е сигнал за срещуположната кола да изключи дългите светлини и не могат да го забранят точно след полицейски пост - какво ако кара някой на дълги срещу нас не може да му пресветнем и да се претрепем, защото малко по-назад има полицаи ли?иначе съм виждал полицаите правят доста хитри засади - едната кола седи преди хълма ама цели тези от насрещната лента. и на теб ти присвяткат 20 коли, но ти ги подминаваш, даваш газ, и след хълма стоят другите юнаци и целят в твоята посока. и ако нямаш антирадар да ги чуеш или не ги видиш, и в този момент присветнеш на идващите коли, и те хващат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ventil

ВСЕ ПАК СМЕ В БЪЛГАРИЯ.НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ СВЯТКАМЕ ПО ПЪТЯ.ЗАЩОТО С ТЕЗИ СКРИТИ ЗНАЦИ НА ИЗВЪН НАСЕЛЕНИ МЕСТА 50км/ч И КАКТО СИ СЕ ЗАМЕЧТАЛ ХОП СТОП ПАЛКА!!! И КАКВО СТАНА КОЛЕГА ЛЕТЯХ С 20-30лв/ч НАД ДОПОСТИМОТО.А ПЪК В ИСПАНИЯ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА МОМЕНТА ТИ ВЗЕМАТ КНИЖКАТА!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Кви са тия глупости кой заслужава и кой не. Ако искаш да получиш трябва да дадеш! Аз се чувствам по-добре като помогна някой по какъвто и да е начин, даже и път да му дам и много ме дразнят селяците дет гледат как да НЕ те пуснат да минеш. Трябва повече култура на пътя така и самото шофиране ще е по-приятно а не да слизаш от колата изнервен на макс :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Абе майтапите ли се? В бг на всеки сфетофар се извършва ПОНЕ ПО ЕДНО нарушение на сфетофарен цикъл!!! Минаване на червено, минаване през островите за пешеходци......... и т.н. Спиране на единственото платно за движение (когато е само едно платно в дадената посока)И милиони други нарушения.Ако имаше и 10% наказаемост сега КАТ щеше да е изплатил външният дълг.Светили с фарове и им преебавали рушвета.Да гният тия к..елета. Който идва 2.30часа след тежка катастрофа!!! на едно от най оживените кръстовища в софия!!! (разбрах че чакали да се смени смяната за да не закъснеели за вечеря гадните торени червеи катаджийски).точка!.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...