Jump to content
JDMWORKS

Несветещи километраж и конзола :)

Recommended Posts

Здравеите колеги пускам темата набарзо!Купих си скоро 6-та купе и продавача беше словил диодни светлини в краката и на киломотража от дорната страна които ти светят точно в учите.Вчера се провах да ги махам но без да искам рапнах едната чица на диода и ми угасна цялото табло и конзола и всичко което свети по dashboard-a ,от което аз си извадих заклиучение че е вързал диодите за осветлението на таблото не че има по удоберн вариант де...! Някои да има идея какво може да съм прекъснал или извадил или незнам какво че да ми угасне таблото сас уредите за парното и, ДА !Мерси за разбирането

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, провери като за начало дали не си дал нещо на късо, и да е изгорял някой предпазител.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за начало обърни малко внимание на правописа ;) А според мен тази жица която си "рапнал" или както аз го разбирам прекъснал, взими я вържи и всичко по обратня ред би трябвало да светне ;) Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за начало обърни малко внимание на правописа :( А според мен тази жица която си "рапнал" или както аз го разбирам прекъснал, взими я вържи и всичко по обратня ред би трябвало да светне :) Поздрави

Както обикновенно български манталитет ;) мерси мн за помоща ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

/off topic извинявам се но за първи път виждам човек който вместо "очите" да пише "учите" :D на тази дума да се сбърка направо страшна работа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата е извинен вчера беше на рождения ми ден и празнувахме както трябва...явно тогава му е дошло просветлението да пише :D Иначе Пацо, ще го управим таблото не се притеснявай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...