Guest MVM #1 Публикувано 23 Януари, 2006 колеги искам да си засе4а на бензин и на газ колко ми гори градско до 4 холяди оборота ... и ме интересува ,ако даржа до изхар4ване на горивото на макс ... и после веднага прехварла на другото гориво примерно ,ако сьм заси4ал на бензин после като огасна на бенз ... да мина на газ . Та вьпроса ми е нещо така ебавам ли инжекциона ?Колегите с D16Z6 ! Без АГУ какьв разход им дава градско и извьнградско като ме интересува ,ако се кроти градско примерно до 4000 оборота ?и тези дет имат АГУ какь им дава на газ и на бензин - градско ? Пак до 4000 оборота и ако се рь4ка ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #2 Отговорено 23 Януари, 2006 моята е d16z6 и си харчи 10 на 100 градско или поне така си мисля, щот рядко я карам до 4000 оборота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #3 Отговорено 24 Януари, 2006 (Редактирано) По добре не го прави! След като ти свърши бензина помпата ще върти на сухо и това няма да и хареса М/У другото разход се засича като напълниш резервоара караш .... караш и после пак пълниш до горе! след това правиш сметката доляти литри делено на изминати километри и си готов! Редактирано 24 Януари, 2006 от stan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #4 Отговорено 24 Януари, 2006 Значи с бензина а, пък и с газта най-лесно става както каза Stan4o. Само че, най-добре е ще да прежалиш едни парички: пълниш резервоара до горе, минаваш 100км. и допълваш до горе отново-така ще ти е най-точната оценка според мен. И с газта по същия начин! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MVM #5 Отговорено 24 Януари, 2006 пьлня догоре ? Тоест докато видя бензина с о4ите си как прелива така ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #6 Отговорено 24 Януари, 2006 пьлня догоре ? Тоест докато видя бензина с о4ите си как прелива така ли <{POST_SNAPBACK}> само ако сипваш с туба може да прелее спокона бензиностанциите автоматично спира като напълниш, има датчик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове