Jump to content
Guest GHOST

за неона

Recommended Posts

Guest GHOST

спират от движение ако го пускам,заяждат ли се или са прави?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

отвлича вниманието и разсейва другите водачи, затова е забранен :lol: макар че по тази логика трябва да забранят и минижупи, деколтета, близането на сладолед, ядене на банан.............. :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абе я си карай и ич да не ти пука :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

<{POST_SNAPBACK}>

При мен как е:

Спряха ме преди 1 година, когато бях със сини светодиодни габарити. Беше ми изгорял единият фар и светеше само габарит, т.е. синия светодиод.

Спряха ме полицаите и ми показаха точката от закона, в която пише, да не се модифицира колата, спрямо фабричното й положение.

Наистина има такъв закон, но.................

Тунинг броните са модификация, спойлерите - тоже, фарове, крушки, допълнителни халогени, лети джанти и прочие.....

Трябва само да се измисли нещо от рода на: "Фабрично колата съм я закупил в този вид" или нещо от рода, защото както те се опитват да те метнат, така и ти можеш да ги въртиш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

За забрана на променянето на фабричната окомплектовка не знаех, но по отношение на светлините в ЗДП си пише черно на бяло:

"Чл. 76. Забранено е използването на други светлини, освен предвидените в

този закон и издадените въз основа на него нормативни актове."

А за неони определено никъде нищо не се споменава :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Редактирано от dimodi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

само че мене на два пати ме спираттъпите куки и .......по некви членове....т.н.та чак инамесиха и министъра издал законнямало право за допълнителни лампи6тели да ме спрът от движение и да ме пратат в плевен на прегледтъпите варненски к..и а вече и точки нямама като видат че сам ги пуснал веднага скачат на пътя а за кво сам ги сложилаи че мноооооо зех да се оплаквам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Абе, искали са пари. Затова са те плашили така. Това беше причината преди да нямат достъп до информацията колко точки имаш, та да не могат да те изнудват. А в закона пише, че нямаш право да променяш фабричните светлини, т.е местоположението и цвета им най-вече. За неони, пури и други тем подобни няма място където да са забранени със закон. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

Абе, искали са пари. Затова са те плашили така. Това беше причината преди да нямат достъп до информацията колко точки имаш, та да не могат да те изнудват. А в закона пише, че нямаш право да променяш фабричните светлини, т.е местоположението и цвета им най-вече. За неони, пури и други тем подобни няма място където да са забранени със закон. :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

маината им на куките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lamerko

Правят мизерий не ами само да те фиксират от някой ъгъл веднага ще те спрът. Правят проблеми дори и за ксеоновите фарове само БМВ-тата не ги спират защото излизат производствено с такива :newbie: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Roger

По тоя въпрос се сещам за едно мое пътуване с кола из Европата. Прибирам се аз към родината, скапан от път, едвам гледам. В братска Сърбия, некаде по средата на пътя една кука ми маха да спирам. Аз съм изряден - скорост, колани, лепенки ... а бе - ток съм. Е сега ще се разправям си викам. Свалям джама и куката вика:- МъглА има ли? /ударенията са на главните букви- Ми ... нема.- ЗАщо караш на хАлогени?Аз почвам да обяснявам некви тъпотии но българо-сръпски. Куката ме слуша внимателно, изчаква ме спокойно да да свърша и пита:- МъглА има ли?- Ми ... нема.- А зАщо караш на хАлогени?Пак му обяснявам, че разбираш ли халогените спомагат за по-добра видимост, не пречат на никой и т.н. и т.н. Той си ме слуша, мига умно, кима с глава и като свършвам ме пита:- МъглА има ли?- %$@#... НЕМА!- А зАщо караш на хАлогени? Глоба!Разбрах, че няма оправия и го ударих на молби...Както и да е:да не вярваш ама ме пусна да си ходя и вика:- ХАлогени са фарове за мЪгла! Нема ли мЪгла нема да пускаш хАлогени!Те това е тълкуване на закона :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Правят мизерий не ами само да те фиксират от някой ъгъл веднага ще те спрът. Правят проблеми дори и за ксеоновите фарове само БМВ-тата не ги спират защото излизат производствено с такива  :newbie: .

<{POST_SNAPBACK}>

Доста модели колки излизат ве4е с ксенон някои прекаляват даже :drunk: биксенон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

има едно рашение като ги видиш гасиш всичко къде кво свети :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

По тоя въпрос се сещам за едно мое пътуване с кола из Европата.

Прибирам се аз към родината, скапан от път, едвам гледам. В братска Сърбия, некаде по средата на пътя една кука ми маха да спирам. Аз съм изряден - скорост, колани, лепенки ... а бе - ток съм. Е сега ще се разправям си викам. Свалям джама и куката вика:

- МъглА има ли? /ударенията са на главните букви

- Ми ... нема.

- ЗАщо караш на хАлогени?

Аз почвам да обяснявам некви тъпотии но българо-сръпски. Куката ме слуша внимателно, изчаква ме спокойно да да свърша и пита:

- МъглА има ли?

- Ми ... нема.

- А зАщо караш на хАлогени?

Пак му обяснявам, че разбираш ли халогените спомагат за по-добра видимост, не пречат на никой и т.н. и т.н. Той си ме слуша, мига умно, кима с глава и като свършвам ме пита:

- МъглА има ли?

- %$@#... НЕМА!

- А зАщо караш на хАлогени? Глоба!

Разбрах, че няма оправия и го ударих на молби...Както и да е:да не вярваш ама ме пусна да си ходя и вика:

- ХАлогени са фарове за мЪгла! Нема ли мЪгла нема да пускаш хАлогени!

Те това е тълкуване на закона  :newbie:

<{POST_SNAPBACK}>

Евала на сърбите !!! Според мене е глупаво , а не е никаква гъзария да караш на габарити с включени фарове за мъгла или пък с фарове и включени фарове за мъгла ;) А по темата , хубаво нещо са неоните , няма спор , ако е направено хубаво и стилно :o Но е оправдано това което казват куките - отвлича вниманието :drunk: Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Прибирам се аз към родината, скапан от път, едвам гледам. В братска Сърбия, некаде по средата на пътя една кука ми маха да спирам. Аз съм изряден - скорост, колани, лепенки ... а бе - ток съм. Е сега ще се разправям си викам. Свалям джама и куката вика:

- Ми ... нема.

Аз почвам да обяснявам некви тъпотии но българо-сръпски. Куката ме слуша внимателно, изчаква ме спокойно да да свърша и пита:

- МъглА има ли?

- Ми ... нема.

Пак му обяснявам, че разбираш ли халогените спомагат за по-добра видимост, не пречат на никой и т.н. и т.н. Той си ме слуша, мига умно, кима с глава и като свършвам ме пита:

- МъглА има ли?

- %$@#... НЕМА!

Разбрах, че няма оправия и го ударих на молби...Както и да е:да не вярваш ама ме пусна да си ходя и вика:

Те това е тълкуване на закона  :newbie:

<{POST_SNAPBACK}>

Ха-ха. Така по същия начин щяха да водят един приятел на медицински преглед в Сливен. Прибираме се ние от морето. Карахме на халогени (той караше) и на Сливен, хоп- куки. Той ги знае къде са и понеже знае, че сливенските куки са много гадни караше буквално с 50 и с колан. И онези се заядоха, че карал на халогени. Питаха го защо кара така, не вижда ли? А неговия баща беше един от шефовте на КАТ и в Сф не имало никога проблем, само като видят на кой се води колата и го пускат. Тогава обаче и това не помогна, нито, че и да пишат акт, ще отпадне. Той им каза, че не вижда добре, а те почнаха да си събират радари и нещата и да го водят на прелет щом било така. Както и да е, написаха си му акта.

Така, че ако имате път натам, имайте го в предвид! Мен са ме спирали там за скорост и без радар!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Не бе колеги просто завиждат че те не могат да си сложат такива светлини на умрелите си патрулки,а само могат да се исфукат с едни буркани.И аз имам буркани на камионката(оранжеви но нищо) и колко му е да се направя на луд да му шибна и едни неонки да ми светят вечер да видим какво ще ми кажат.Много ми е интересно дали ще ми направят забележка.Имам 4 халогена на камиона 2 на бронята и 2 на тавана и редовно са включени вечерно време.Нищо не са казали за тях.Бенджи можем да измислим нещо по вапроса нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

- Ми ... нема.

- МъглА има ли?

- Ми ... нема.

- МъглА има ли?

- %$@#... НЕМА!

Те това е тълкуване на закона  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ха-ха. Така по същия начин щяха да водят един приятел на медицински преглед в Сливен. Прибираме се ние от морето. Карахме на халогени (той караше) и на Сливен, хоп- куки. Той ги знае къде са и понеже знае, че сливенските куки са много гадни караше буквално с 50 и с колан. И онези се заядоха, че карал на халогени. Питаха го защо кара така, не вижда ли? А неговия баща беше един от шефовте на КАТ и в Сф не имало никога проблем, само като видят на кой се води колата и го пускат. Тогава обаче и това не помогна, нито, че и да пишат акт, ще отпадне. Той им каза, че не вижда добре, а те почнаха да си събират радари и нещата и да го водят на прелет щом било така. Както и да е, написаха си му акта.

Така, че ако имате път натам, имайте го в предвид! Мен са ме спирали там за скорост и без радар!!!

<{POST_SNAPBACK}>

евала им и на тея куки!

аз често в провинцията попадам на много свестни полицаи, направо на някои ми идва 'евала' да им кажа

а не като оня черния дето дебне на триъгълника между президентството/правителството/народното събрание и дрънка като за световно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...