Jump to content
baljy

Map сензор 6 ген имате ли снимки?

Recommended Posts

Е вече разбрахте каква е идеята трябва ми снимка на MAP сензора за 6ген сивик японка хечбек ако някой го има на снимка ще се радвам да я сподели с нас че аз го търся и си мисля че го намерих ма за да не откача нещо друго искам да съм сигурен на сто процента също и ако някой знае как се чисти и на какво трябва да обърна внимание да сподели четох из форума но май май само общи приказки нищо конкретно благодаря предварително безаварийно на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че какво му е на MAP-а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Ето така изглежда колега. Но незнам какво ще му чистиш...

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами четох из форума и си мисля че съм болен от болестта на колегите с хълцането и невървенето в ниски обороти та за това реших да го сваля и да го почистя поне за да съм сигурен че работи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в една тема пишеше че трябва да се почисти и че имало някакво гумено съединение което ако се спукало правило тези неща искам просто да огледам в какво състояние е няма да чупя нищо още хахаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами четох из форума и си мисля че съм болен от болестта на колегите с хълцането и невървенето в ниски обороти та за това реших да го сваля и да го почистя поне за да съм сигурен че работи

Виж, този сензор доколкото съм запознат мери вакуум. Ако имаш проблеми или е развален, което според мен е голяма рядкост. Другия варянт е да имаш проблеми или да трябва да регулураш клапаните. Когато има проблем с клапаните или леглат ана клапаните сензора неотчита нужния вакуум и подава грешна информация на компютъра... Я дай да я видим тая тема... При загрял мотор ли имаш проблеми и само на празен ход ли...??? Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахам това не го знаех но ако има проблем с клапаните ще се оправя ли вървежа от време на време или винаги ще си е на едно положение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако спукаш гума, постоянно ли ще спада или от време на време ?

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да е от регулатора на празен ходТой може да се почиства.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахам а него къде да го търся че май аз за него питам ма не го наричам с правилното му име извинявам се за което !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С кой двигател си ще се опитам да ти намеря инфо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прикрепен е към задната част на всмукателите и има малко по-дебелички маркучи за вакум.Обаче си провери и всички вакуми по всмукателите, че може и това да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси човек ще проверя и ще пиша какво е станало D14A4 е двигателя но май вече си разбрал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...