Jump to content
Guest Founder

Въпрос предимно към 4G Team

Recommended Posts

Guest Founder

покажете ми ако обичате малко сностни предложения за тунинг на 4g hatch :dry:благодаря предварително :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Като изключим популярните неща като филтри и изпускателна системи, ето ти нещо много добро в случай, че си с моноинжекцион:Link: Тази тема.Освен това разликата е драстична след този вид тунинг.п.п. Ако напишеш с какъв мотор си, можем да ти помогнем с по-точни съвети по въпроса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Според мен този сивик би изглеждал още по-добре ако беше направен ето така ->

Публикувано изображение

позволил съм си да преправя някои детайли :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

даааа, сайта има страхотна галерия :DАз обаче откак я имам мойта искам да намеря спойлер за над задния джам, който да пасва на 4г хечбек....... Е няма.... до сега всичко което съм виждал изглежда гадно :D вие виждали ли сте някой който да отива на хеч-а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

/офф=Емо,на моята оригинално си има едно малко.Би трябвало и твоята да има.Съжалявам,не помня,дали имаш.Но ако се интересуваш знам откъде можеш да намериш.А за мен такъв,като показания от Founder на снимката,спойлер ще загрози колата.Вкус брат няма.

->Л.С.

Редактирано от raldo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

даааа, сайта има страхотна галерия :D

Аз обаче откак я имам мойта искам да намеря спойлер за над задния джам, който да пасва на 4г хечбек....... Е няма.... до сега всичко което съм виждал изглежда гадно :D вие виждали ли сте някой който да отива на хеч-а?

<{POST_SNAPBACK}>

Ей тва спойлерче ме кефи за хеч-а. Само като гледам май към стъклото се закрепя :D

Публикувано изображение

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

След снощната глупост на тая кола нищо повече няма да и причиня, особено пък да заприлича на това златистото :D Машината е достатъчно агресивна без да слагаш каквото и да е по нея!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Ей тва спойлерче ме кефи за хеч-а. Само като гледам май към стъклото се закрепя :censored:

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Един приятел от Ямбол пак с 4ген. хеч. има абсолютно същото и баш си се закрепя горе на "тавана" :(

явно тоя на снимката , която си показал нещо го е слагал там дето му хареса :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Ей тва спойлерче ме кефи за хеч-а. Само като гледам май към стъклото се закрепя :censored:

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Един приятел от Ямбол пак с 4ген. хеч. има абсолютно същото и баш си се закрепя горе на "тавана" :(

явно тоя на снимката , която си показал нещо го е слагал там дето му хареса :D

<{POST_SNAPBACK}>

имаш грешка нашият приятел от Ямбол си го е сложил там кадето му харесва,а не там кадето трябва.вариянта с червения сивик е правилен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

даааа, сайта има страхотна галерия :D

Аз обаче откак я имам мойта искам да намеря спойлер за над задния джам, който да пасва на 4г хечбек....... Е няма.... до сега всичко което съм виждал изглежда гадно :P вие виждали ли сте някой който да отива на хеч-а?

<{POST_SNAPBACK}>

Понеже и аз имам подобен проблем с дизайна на сполера и си събирам от тук и от там модели. Предполагам че, някои от тях може и да те заинтригуват ;):P:P

Спойлерчета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...