Guest ma4o #1 Публикувано 22 Януари, 2006 и дали ми тичат за 800лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #2 Отговорено 22 Януари, 2006 ето и снимките galeria Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #3 Отговорено 22 Януари, 2006 ама едни пружини трябват че така малко offroad иначр джантата е 6 точкиама ако двигателя е 1,5 не става ли много тромава колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 22 Януари, 2006 аиде помагаите незнам дали да ги плащам а другата оферта е да му дам досегашните си джанти и да му даплатя 350лв чакам мнението ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #5 Отговорено 22 Януари, 2006 (Редактирано) аиде помагаите незнам дали да ги плащам а другата оферта е да му дам досегашните си джанти и да му даплатя 350лв чакам мнението ви <{POST_SNAPBACK}> Аз ако съм на теб и ако са читави и имам кинтите няма да се замисля изобщо! П.П. Трампата ще е още по-добрия вариянт! Редактирано 22 Януари, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #6 Отговорено 22 Януари, 2006 а другата оферта е да му дам досегашните си джанти и да му даплатя 350лв ...а какво представляват досегашните ти джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #7 Отговорено 22 Януари, 2006 (Редактирано) супер са като имаш възможност вземаи ги изобщо не се 4уди Редактирано 22 Януари, 2006 от buddi5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #8 Отговорено 23 Януари, 2006 То за хубавото са хубави, но...- каква е тая марка- май не са нови- колко са широки?- 800лв малко множко идва- цената на гума 17" си е число. Да не говорим, че и гамата на по-евтините марки гуми не достига 17"Но ако под досегашните ти джанти имаш предвид онези дето са от Голф, направо ги шиткай, доплащай и не му мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 23 Януари, 2006 по моят личен вкус идват малко големи, 16" според мен за сивик4/5ген, CRX е максимума.със 17" гумата идва с по-голям диаметър, и повдига колата вярно изглежда като джипка малко с тези отворени джанти трябва да смениш и спирачките, така е супер грозно с тези малки дискове (че и барабани отзад) и ти се вижда и половината окачване с тяхмай това са недостатъците, дето намерих. иначе джантите са много красиви и ходят на колата и я отварят и нямат нищо общо с онея голфовите - не може тунингована хонда с голфови джанти просто!ако караш внимателно по дупките ги вземай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #10 Отговорено 23 Януари, 2006 днес ще ги ведя как са на пътя и до довечера ще реша благодаря ви за мненята расъждавам внимателно върху всичко което ми казвате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #11 Отговорено 23 Януари, 2006 абе то добре де, но... ще си наемеш някой да те бута ли ...как ще ги подкараш тея джанти с твоя двигател...???трябва да стъпиш на 205/40/17 повече и излизаш извън границата....после тя ще почине меко казано???аз исках и се отказах дето двигателя ми е по-мощен...ако все пак ги земеш ще те питам после как ги усещаш и дали си станал паметник ина4е добре стоят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #12 Отговорено 23 Януари, 2006 абе то добре де, но... ще си наемеш някой да те бута ли ... как ще ги подкараш тея джанти с твоя двигател...??? трябва да стъпиш на 205/40/17 повече и излизаш извън границата.... после тя ще почине меко казано??? аз исках и се отказах дето двигателя ми е по-мощен... ако все пак ги земеш ще те питам после как ги усещаш и дали си станал паметник ина4е добре стоят <{POST_SNAPBACK}> гумите са 215 45 17 и 215 40 17 и колата си набира нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #13 Отговорено 23 Януари, 2006 гумите са 215 45 17 и 215 40 17 и колата си набира нормално <{POST_SNAPBACK}> колеги незабравяйте ,че това е легендарно мощния двигател 1,3 на бате Мачо. На него не могат да му се опрат никви гуми камо ли да го забавят личния ми съвет е да си останеш със старите джанти по са добри ,а и съм съгласен с мнението на Магнума и Светлъо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #14 Отговорено 23 Януари, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #15 Отговорено 23 Януари, 2006 Зависи колко практично мислиш При всяко положение са по-рисковани от към гледна точка на бомбички по гумите, но да речем, че това не те интересува... тогава:Гледаме формата и цената - за 17 цола, центата е добра, защото 14 цола нови, и то читава марка(т.е. да не са фабрично криви) са 500лв. - толкова поне си взех моите... следователно 800лв. за 17 цола(втора употреба) е добре, но формата, ако искаш да е още по-зверска... тайната е в 5 спици, пак тънки като тези на снимката, така че може да потърсиш повечко, но не е ясно дали ще намериш толкова добра цена.От друга гледна точка - спирачните дискове и барабаните, вече запшочват да изглеждат прекалено малки - т.е. смешни... затова може би компромиса е в 16 цола, тъкмо няма да има толкова рискове за бомбички, пак ще са зверски големи, както и дисковете няма да са толкова нищожни като размер Но все пак не забравяй:ТРЯБВА ТИ ДА Я ХАРЕСВАШ - защото ТИ най-вече ще я гледаш, другото са просто положителни и отрицателни мнения на хората Успех в решението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #16 Отговорено 23 Януари, 2006 мятай ги не се замисляй джантата е супер .газарията почивен ден няма аз съм със 225/8j от зад и 205 отпред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #17 Отговорено 24 Януари, 2006 Уникални са вземай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #18 Отговорено 24 Януари, 2006 пичове мерси за мненята но се отказах поне за сега някои ако ги харесва и му допада цената да се свърже с мен да па ако не ги продаде моя приятел до лятото може и да ги поразходя отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #19 Отговорено 25 Януари, 2006 (Редактирано) И аз мислех за 16-17", но на тези малки двигатели просто ти скопява колата откъв динамика и затова си взех пак 14-ки ето ги:харесват ли ви??? Редактирано 25 Януари, 2006 от Victor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #20 Отговорено 25 Януари, 2006 хубави са ама да беше направил файла JPEG, BMP са огромни и не се показват директно в браузъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #21 Отговорено 25 Януари, 2006 Изредактирахме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #22 Отговорено 25 Януари, 2006 мерси в това отношение съм инвалид 1-ва степен.....с придружител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #23 Отговорено 25 Януари, 2006 Номер 1 са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове