Jump to content
Guest ma4o

мнение за 17ки джанти

Recommended Posts

Guest d15b2

ама едни пружини трябват че така малко offroad иначр джантата е 6 точкиама ако двигателя е 1,5 не става ли много тромава колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аиде помагаите :dry: незнам дали да ги плащам :) а другата оферта е да му дам досегашните си джанти и да му даплатя 350лв :) чакам мнението ви :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

аиде помагаите :dry: незнам дали да ги плащам :) а другата оферта е да му дам досегашните си джанти и да му даплатя 350лв :)

чакам мнението ви :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

Аз ако съм на теб и ако са читави и имам кинтите няма да се замисля изобщо!

П.П. Трампата ще е още по-добрия вариянт!

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

а другата оферта е да му дам досегашните си джанти и да му даплатя 350лв

...а какво представляват досегашните ти джанти :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

супер са като имаш възможност вземаи ги изобщо не се 4уди :dry:

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

То за хубавото са хубави, но...- каква е тая марка- май не са нови- колко са широки?- 800лв малко множко идва- цената на гума 17" си е число. Да не говорим, че и гамата на по-евтините марки гуми не достига 17"Но ако под досегашните ти джанти имаш предвид онези дето са от Голф, направо ги шиткай, доплащай и не му мисли :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

по моят личен вкус идват малко големи, 16" според мен за сивик4/5ген, CRX е максимума.със 17" гумата идва с по-голям диаметър, и повдига колата вярно изглежда като джипка малко :dry:с тези отворени джанти трябва да смениш и спирачките, така е супер грозно с тези малки дискове (че и барабани отзад) и ти се вижда и половината окачване с тяхмай това са недостатъците, дето намерих. иначе джантите са много красиви и ходят на колата и я отварят и нямат нищо общо с онея голфовите - не може тунингована хонда с голфови джанти просто!ако караш внимателно по дупките ги вземай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

днес ще ги ведя как са на пътя :lol: и до довечера ще реша :lol: благодаря ви за мненята :lol: расъждавам внимателно върху всичко което ми казвате :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

абе то добре де, но... ще си наемеш някой да те бута ли :lol:...как ще ги подкараш тея джанти с твоя двигател...???трябва да стъпиш на 205/40/17 повече и излизаш извън границата....после тя ще почине меко казано???аз исках и се отказах дето двигателя ми е по-мощен...ако все пак ги земеш ще те питам после как ги усещаш и дали си станал паметник :lol:ина4е добре стоят :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

абе то добре де, но... ще си наемеш някой да те бута ли :lol:...

как ще ги подкараш тея джанти с твоя двигател...???

трябва да стъпиш на 205/40/17 повече и излизаш извън границата....

после тя ще почине меко казано???

аз исках и се отказах дето двигателя ми е по-мощен...

ако все пак ги земеш ще те питам после как ги усещаш и дали си станал паметник :lol:

ина4е добре стоят :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

гумите са 215 45 17 и 215 40 17 и колата си набира нормално :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

гумите са 215 45 17 и 215 40 17 и колата си набира нормално :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

колеги незабравяйте ,че това е легендарно мощния двигател 1,3 на бате Мачо. На него не могат да му се опрат никви гуми камо ли да го забавят :lol:

личния ми съвет е да си останеш със старите джанти по са добри ,а и съм съгласен с мнението на Магнума и Светлъо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Зависи колко практично мислиш :lol:При всяко положение са по-рисковани от към гледна точка на бомбички по гумите, но да речем, че това не те интересува... тогава:Гледаме формата и цената - за 17 цола, центата е добра, защото 14 цола нови, и то читава марка(т.е. да не са фабрично криви) са 500лв. - толкова поне си взех моите... следователно 800лв. за 17 цола(втора употреба) е добре, но формата, ако искаш да е още по-зверска... тайната е в 5 спици, пак тънки като тези на снимката, така че може да потърсиш повечко, но не е ясно дали ще намериш толкова добра цена.От друга гледна точка - спирачните дискове и барабаните, вече запшочват да изглеждат прекалено малки - т.е. смешни... затова може би компромиса е в 16 цола, тъкмо няма да има толкова рискове за бомбички, пак ще са зверски големи, както и дисковете няма да са толкова нищожни като размер :lol:Но все пак не забравяй:ТРЯБВА ТИ ДА Я ХАРЕСВАШ - защото ТИ най-вече ще я гледаш, другото са просто положителни и отрицателни мнения на хората :lol:Успех в решението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

мятай ги не се замисляй джантата е супер .газарията почивен ден няма :lol: аз съм със 225/8j от зад и 205 отпред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Уникални са вземай :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

пичове мерси за мненята ;) но се отказах поне за сега :P някои ако ги харесва и му допада цената да се свърже с мен да ;) па ако не ги продаде моя приятел до лятото може и да ги поразходя отново :P:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

И аз мислех за 16-17", но на тези малки двигатели просто ти скопява колата откъв динамика и затова си взех пак 14-ки ето ги:харесват ли ви??? :D

post-1-1138182605_thumb.jpg

Редактирано от Victor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

хубави са :Dама да беше направил файла JPEG, BMP са огромни и не се показват директно в браузъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

мерси:D в това отношение съм инвалид 1-ва степен.....с придружител :P:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...